Egyéb kategória

El sem hisszük, ki lesz Woody Allen új múzsája!

Végre lesz, ami elfeledteti velünk Miley Cyrus legutóbbi filmjét – Totál beépülve –, ami hatalmas bukás volt a mozikban. A botrányhősnő ugyanis megerősítette, hogy szerepelni fog Woody Allen legújabb alkotásában.
vous - 2016.01.26.
El sem hisszük, ki lesz Woody Allen új múzsája!

Woody Allen most valami nagyon újba kezd. A rendező sorozatot forgat, ráadásul egyenesen Miley Cyrusszal a főszerepben. A felvételek márciusban kezdődnek. Eddig hat, félórás epizódról szólnak a hírek, emellett azt is tudni lehet már, hogy a történet az 1960-as években fog játszódni. Miley mellett még feltűnik a színen Elaine May – aki már dolgozott együtt Allennel –, valamint maga a rendező is.

Allen híres arról, hogy időnként a múzsájának választ egy-egy színésznőt és ilyenkor az összes filmjében ennek a kiválasztott hölgynek adja a főszerepet. Összegyűjtöttük nektek, pályafutása során eddig kiket szemelt ki magának.

Diane Keaton

Keatonnal 1971-ben egy kisfilmen dolgozott együtt először, de csak egy évvel később, a Játszd újra Sam! forgatásán teljesedett ki a kapcsolatuk. Összesen nyolc közös filmjük volt, kettejük románca pedig közel tíz évig tartott.

Forrás:
twitter.com

Mia Farrow

A színésznő és a rendező tizenkét évig alkottak egy párt és dolgoztak együtt. Gyermekük is született, a most 28 éves Ronan Farrow. Kapcsolatuknak botrányos vége lett: a nő rájött, hogy Allen viszonyt folytat 22 éves nevelt lányukkal.

Forrás:
afp

Scarlett Johansson

A közelmúltban egy vérbeli New York-i lány, Scarlett Johansson kapott kiemelt szerepet Allen filmjeiben. A rendező csodálatát a színésznő iránt mi sem bizonyítja jobban, minthogy három filmjében is neki adta a főszerepet. Így született meg a Match Point, a Füles és a Vicky Christina Barcelona.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.