Egyéb kategória

El sem hisszük, ki lesz Woody Allen új múzsája!

Végre lesz, ami elfeledteti velünk Miley Cyrus legutóbbi filmjét – Totál beépülve –, ami hatalmas bukás volt a mozikban. A botrányhősnő ugyanis megerősítette, hogy szerepelni fog Woody Allen legújabb alkotásában.
vous - 2016.01.26.
El sem hisszük, ki lesz Woody Allen új múzsája!

Woody Allen most valami nagyon újba kezd. A rendező sorozatot forgat, ráadásul egyenesen Miley Cyrusszal a főszerepben. A felvételek márciusban kezdődnek. Eddig hat, félórás epizódról szólnak a hírek, emellett azt is tudni lehet már, hogy a történet az 1960-as években fog játszódni. Miley mellett még feltűnik a színen Elaine May – aki már dolgozott együtt Allennel –, valamint maga a rendező is.

Allen híres arról, hogy időnként a múzsájának választ egy-egy színésznőt és ilyenkor az összes filmjében ennek a kiválasztott hölgynek adja a főszerepet. Összegyűjtöttük nektek, pályafutása során eddig kiket szemelt ki magának.

Diane Keaton

Keatonnal 1971-ben egy kisfilmen dolgozott együtt először, de csak egy évvel később, a Játszd újra Sam! forgatásán teljesedett ki a kapcsolatuk. Összesen nyolc közös filmjük volt, kettejük románca pedig közel tíz évig tartott.

Forrás:
twitter.com

Mia Farrow

A színésznő és a rendező tizenkét évig alkottak egy párt és dolgoztak együtt. Gyermekük is született, a most 28 éves Ronan Farrow. Kapcsolatuknak botrányos vége lett: a nő rájött, hogy Allen viszonyt folytat 22 éves nevelt lányukkal.

Forrás:
afp

Scarlett Johansson

A közelmúltban egy vérbeli New York-i lány, Scarlett Johansson kapott kiemelt szerepet Allen filmjeiben. A rendező csodálatát a színésznő iránt mi sem bizonyítja jobban, minthogy három filmjében is neki adta a főszerepet. Így született meg a Match Point, a Füles és a Vicky Christina Barcelona.

Ajánlott cikkek