Egyéb kategória

Lenyűgöző: hipnotikus felvétel készül a Napról

A NASA mindig a legújabb információkkal szolgál a világegyetemet illetően, most éppen a Napról készítettek egy felvételt, amin ti is ámulni fogtok.
vous - 2016.01.19.
Lenyűgöző: hipnotikus felvétel készül a Napról

A NASA legújabb videója egészen hipnotikusra sikerült. A felvételen a Nap egyik izzószálának kitörését láthatjuk, ami robbanásokat okozott és hatalmas mágneses íveket alakított ki a Nap anyagából. Ezek az ívek izzanak és fénylenek, amelyek kiemelik a töltött részecskéket a Nap mágneses mezőjének mentén. A felvételeket a múlt hónapban rögzítették, amelyet eredetileg szabad szemmel nem is lehetett volna látni, viszont az űrközpontban egy kis bronzszínt adtak hozzá, így már ti is láthatjátok az elképesztő felvételt. Nekünk leesett az állunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.