Trend

Mondjatok búcsút a hajcsavaróknak! – Készítsetek szuperdögös hullámos hajakat

Ha most 90 évvel ezelőtt lennénk, mi, nők valószínűleg hajcsavarókkal a fejünkön töltenénk az éjszakákat. De szerencsére 2016-ot írunk, így Csavard be! napunk alkalmából a NORIE Team fodrásza, Deményi Olivér elhozta nektek a legegyszerűbben elkészíthető hullámos frizurákat. Készen álltok? Hajgöndörítésre fel!

vous - 2016.01.19.
Mondjatok búcsút a hajcsavaróknak! – Készítsetek szuperdögös hullámos hajakat

A NORIE Team fodrásza, Deményi Olivér

Amit leginkább szeretek a szakmámban, hogy olykor kötöttségek nélkül alkotni lehet, és ez ad egyfajta szabadságot. Továbbá élvezem hogy emberekkel foglalkozhatok,nekem ez igazán fontos szempont. Nagy vágyam, hogy egyszer híres fodrász legyek, széles és elégedett vendégkörrel!

A legtartósabb

Nina a '20-as éveket megidéző hullámos hajat kapott, amit ti is elkészíthettek otthon. Nincs más dolgotok, mint villásvas formájú hajgöndörítőt használnotok, amivel elkészíthetitek a fokozatos, hullámos hajat. A nagy Gatsby ihlette hajat bátran viselhetitek buliba, de egy fejdísszel feltuningolva akár fesztiválokra is hordható.

Ha igazán tartós hullámokat szeretnétek, érdemes villásvasú göndörítőt használnotok, így ugyanis nem lógja ki magát a haj.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

A legklasszikusabb

Olivér Sophie-nak egy klasszikus hullámosított hajat készített, amit bátran viselhet színházba. Ezeket a hullámokat egy egyszerű hajgöndörítővel érte el, de akár hajvasalóval is elkészíthetitek. Érdemes minden tincset letűznötök a biztos tartás érdekében.

Ha minden tinccsel végeztetek, jöhet a fésülés! Tincsenként fésüljétek át az egész hajatokat, így gyönyörű, természetes hullámokat kaptok!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

A legromantikusabb

Az Andinak készített romantikus loknikat Olivér szintén hajgöndörítővel készítette, de ha csak hajvasalótok van otthon, akkor se essetek kétségbe! Mindkét eszközzel szuper eredményt érhettek el, csak figyeljetek oda, hogy kifelé süssétek a tincseket.

Fésű helyett ezúttal használjátok az ujjaitokat, és a nagyobb tincseket válasszátok külön!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Néhány szuper tipp a NORIE Team fodrászától:

  • Vékony szálú hajnál mindig figyeljetek arra, hogy gyengébb hőfokon, körülbelül 180 fokon használjátok a hajsütővasat!
  • Vastag szálú hajnál habár óvatosan, de feljebb csavarhatjátok a hőfokot. De ne feledjétek, 210 fok fölé ne menjetek!
  • Jó, ha az összes begöndörített-hullámosított tincset hagyjátok kihűlni.
  • Használjatok csipeszeket, hogy tartást adjatok a tincseknek!
  • Hajlakkot csak a hajgöndörítés után használjatok, így elkerülitek, hogy a lakk a hajatokba égjen!
  • Ne feledjétek: nem feltétlenül kell frissen mosott haj a szupergöndör tincsekért!

Szavazzatok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.