Egyéb kategória

Savval leöntött arcú lány írt divattörténelmet

Laxmi 15 éves volt, mikor egy 32 éves férfi leöntötte savval – csupán azért, mert a lány nem akart hozzámenni. Ám ahelyett, hogy eltakarná az arcát, bátran vállalja sebeit, sőt, történelmet írt azzal, hogy egy divatmárka arca lett.

vous - 2016.01.15.
Savval leöntött arcú lány írt divattörténelmet

Laxmi Saa jelenleg 26 éves, folyamatosan harcol azért, hogy a savas támadások elkövetői szigorúbb büntetést kapjanak, valamint azért, hogy a hasonló helyzetben lévő nők ne szégyelljék magukat. Úgy tűnik, jó úton halad, ugyanis elérte, hogy egy divatmárka arca legyen – írja a Huffington Post.

A Viva N Diva az első olyan divatmárka, melynek kampányában egy savas támadás túlélője szerepel. A kampány címe „Face of Courage„, vagyis „A bátorság arca„, mely egy nő történetét meséli el, aki szembeszáll a társadalom és a divatipar elvárásaival.

A márka azt reméli, Laxmi fotói arra ösztönzik majd a savval leöntött nőket, hogy újra szépnek érezzék magukat. A modell pedig így nyilatkozott a történtekről:

Ez egy tökéletes platform, ahol egyértelmű üzeneteket tudok küldeni a bűnözőknek, hogy a nők nem fogják elveszíteni a bátorságukat azért, mert elvették tőlük a testi szépségüket.

Forrás:
vivandiva.com

De nem Laxmi az első savval leöntött nő, aki felvállalta a sebeit. Ide kattintva megnézhetitek, amint egy hasonló helyzetben lévő nő sminktippeket ad egy videóban.

Ajánlott cikkek