Egyéb kategória

Őrület, milyen kütyüt találtak ki szempilla-göndörítésre!

Értem én, hogy divat, és mindig elő kell rukkolni valami újjal, de könyörgöm, legyen már mindennek határa! Egy dolog miatt mondok mégis magamnak ellent: annyira jó a bolond kütyükön kacagni!
vous - 2016.01.09.
Őrület, milyen kütyüt találtak ki szempilla-göndörítésre!

Mert, és most kapaszkodjatok meg, létezik olyan, hogy szempilla-sütővas. ÓTEJÓÉG. Igen, ez úgy működik nagyjából, mint egy hajsütővas, az elektromos kütyü felmelegíti a spirálhoz hasonlóan kinéző keferészt, és azzal kell göndörre melegíteni a pilláitokat! Pontosan így, ahogyan a videóban is láthatjátok!

Nekem alapból az az ellenérvem, hogy van elég sminkbaki, amiket igyekszek elkerülni reggelente, nem vagyok benne biztos, hogy ezt a listát azzal is bővíteni szeretném, hogy azon stresszeljek, begöndöríti vajon megfelelően vagy nem. Másrészt, nem hiszem, hogy plusz ennyi időt szánnék a spirálozás mellett a sminkemre. Ráadásul hasonló hatást pofonegyszerű módon is elérhettek: ha felmelegítitek a szempilla-göndörítőtöket hajszárítóval, és 15 másodpercig tartjátok vele a pilláitokat, szintén ugyanezt a hatást érhetitek el. Szóval, ne dőljetek be minden új szempillatrendnek!

Ti kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.