Egyéb kategória

Megérkezett az év első nagy hajfestés-őrülete: a pávafrizura!

Már tényleg elképesztő, hogy mennyi hajtrendet találnak ki! A legújabb őrületen azért érződik, hogy kicsit már kényszeres, mivel lehet, hogy ismerős lesz nektek. Mindenesetre az év első heteiben egyértelműen ez a hajfestés lesz a legmenőbb.
vous - 2016.01.08.
Megérkezett az év első nagy hajfestés-őrülete: a pávafrizura!

Az új trend ugyanis hasonlít az olajfoltos hajhoz, ám mégsem az, ugyanis pávahaj néven fut. Pontosan azért, mert a páva tollazatában megtalálható színekkel játszik, amik ugyebár hasonlítanak az olajfolthoz. Mégis ez különlegesebb, mert pompázatosabb. Szóval pávák lehettek vele a pávák között.

Engem ez most nem győzött meg, de mivel a macaronos haj például nagyon bejött, kíváncsian várom a következő őrületet! Nektek hogy tetszik?

✨P E A C O C K ✨ more to come… #pravana #pravanablue #peacockhair #squaresquad @squaresalonlv

Amy Lara (@amylara_squaresalon) által közzétett fénykép,

#peacockhair #ombre #goldwell #elumen #haircolor @reflections_a_salon

Brenda Daly (@bruiseberry) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.