Egyéb kategória

Forradalmasítja a szőrtelenítést ez az egyszerű módszer

Egy nő életében a szőrtelenítés egy véget nem érő tortúra, a mindennapok része, amiből szeretnénk a lehető legkényelmesebb, legolcsóbb, legfájdalommentesebb módszert megtalálni. Lehet, hogy ez az új trend lesz a befutó?
vous - 2015.12.27.
Forradalmasítja a szőrtelenítést ez az egyszerű módszer

Noha veszettül irigyeljük a mediterrán nőtársainkat a dús hajuk miatt, azért nekik rosszabb dolguk van, hiszen több időt kell áldozniuk a szőrtelenítésre is a testük más területein. Éppen ezért csodálkozom, hogy nem onnan gyűrűzött be az új szőrtelenítési módszer, hanem a Közel-Keletről.

Az ottani nők ugyanis már évek óta használják a citromlé, víz, cukor keverékéből tűz fölött kikevert cukorragacsot, ami a testrészetekre simítva vagy rajta végiggörgetve összeszedi egyenesen a tüszőből a szőrszálakat, így a visszanövő szőr is lágyabb lesz majd. Ugye nem kell részleteznem, milyen kínokat kell átélnünk borotválkozás közben?

Az új módszer most már Amerikában is hódít, egyre több szalon szakosodik erre, és sokan otthon is használják. Ti is kipróbálhatjátok, ha szeretnétek; így működik a dolog:

Ajánlott cikkek