Egyéb kategória

Forradalmasítja a szőrtelenítést ez az egyszerű módszer

Egy nő életében a szőrtelenítés egy véget nem érő tortúra, a mindennapok része, amiből szeretnénk a lehető legkényelmesebb, legolcsóbb, legfájdalommentesebb módszert megtalálni. Lehet, hogy ez az új trend lesz a befutó?
vous - 2015.12.27.
Forradalmasítja a szőrtelenítést ez az egyszerű módszer

Noha veszettül irigyeljük a mediterrán nőtársainkat a dús hajuk miatt, azért nekik rosszabb dolguk van, hiszen több időt kell áldozniuk a szőrtelenítésre is a testük más területein. Éppen ezért csodálkozom, hogy nem onnan gyűrűzött be az új szőrtelenítési módszer, hanem a Közel-Keletről.

Az ottani nők ugyanis már évek óta használják a citromlé, víz, cukor keverékéből tűz fölött kikevert cukorragacsot, ami a testrészetekre simítva vagy rajta végiggörgetve összeszedi egyenesen a tüszőből a szőrszálakat, így a visszanövő szőr is lágyabb lesz majd. Ugye nem kell részleteznem, milyen kínokat kell átélnünk borotválkozás közben?

Az új módszer most már Amerikában is hódít, egyre több szalon szakosodik erre, és sokan otthon is használják. Ti is kipróbálhatjátok, ha szeretnétek; így működik a dolog:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!