Egyéb kategória

Csodagyerek és bugyitapasz: ezt a 15 VOUS-cikket olvastátok a legtöbben idén

Már valamivel több mint fél éve vagyunk így együtt, a mi kis szerkesztőségünk és TI. Ha pedig már közeleg az év vége – és persze a kajakómától mozdulni sem bírunk –, úgy éreztük, vessünk számot közösen az elmúlt hónapokkal és egy kis betekintést engedünk nektek a kulisszáink mögé. Most lehull a lepel, elhoztuk nektek azt a 15 cikket, amit a legtöbben olvastatok nálunk. Vannak köztük meglepőek, szívmelengetők, komolyak és viccesek. Idézzétek fel velünk ezeket a pillanatokat újra!

vous - 2015.12.26.
Csodagyerek és bugyitapasz: ezt a 15 VOUS-cikket olvastátok a legtöbben idén

15. Az Y diagnózis riportja a gyúrásról

Az egyik legfontosabb dolog számunkra, hogy olyan dolgokat hozzunk nektek, amikkel máshol talán nem találkoztok. Ilyen volt az Y diagnózis filmje, ami a fiatal generációnak egy olyan problémáját dolgozta fel, amelyről keveset hallunk: a mértéktelen kondizást. Ha lemaradtatok volna róla, vagy újra megnéznétek, akkor ITT megtehetitek!

14. A világ leghíresebb szerelmespárja nem okozott csalódást

Nem titkoljuk, imádjuk a fotóst, aki mindig hátulról fotózza a szerelmét, és varázslatos tájakra kalauzolnak el minket. Imádatunkkal pedig nem vagyunk egyedül, az esküvőjükre ti is kíváncsiak voltatok és szerencsére nem okoztak nekünk csalódást. Nézzétek meg újra a képeiket a nászútjukról!

Forrás:
Instagram/muradosmann

13. Az év legnépszerűbb gyerekneveitől elsírjátok magatokat

Igen, a bizarr gyerekneveknek nagy rajongói vagyunk, ezért mindig megírjuk nektek, ha a szülők a névadást Kanye West-i magasságokba emelik. 2015 ilyen szempontból parádés év volt, hiszen az amerikai gyermekvállalók trendet csináltak abból, hogy Instagram-filterekről nevezzék el a babákat. Hogy melyek voltak a legnépszerűbb Insta-nevek? Cikkünkből kiderül!

12. 11 dolog, amelyben Romy Schneider hazudott Erzsébet királynéról

A szívünk mélyén mindannyian hercegnők vagyunk és leszünk is örökké. Így nem meglepő, hogy szeretünk mindent, ami róluk szól. Pláne, mikor kulisszatitkokba kapunk betekintést az életükről. Így volt ez Sissivel kapcsolatban is, aki legtöbbünk fejében Romy Schneiderként él. Ám a valóság és a legendás színésznő által megformált karakter távol állt egymástól. Hogy miben hazudott nekünk a film az igazi Sissiről? Olvassátok el (újra)!

Forrás:
Wikipedia, Youtube

11. Milyen sarok, milyen orr? 8 őszi cipő, amit 2015-ben imádunk

Lehet ősz, tél, tavasz vagy nyár, minden évszak meghatározó kellékei a cipők. Persze nem titok, talán mindannyian az őszi kollekciókat szeretjük a legjobban, hiszen ebben az időszakban már lehet csizmát is hordani, de a félcipőket sem kell még elrakni. Élveztük is nagyon, mikor ezt az összeállítást készítettük, és örültünk, hogy segíthettünk nektek a választásban. Végül melyik cipőt szereztétek be?

10. A Skorpió jegy jellemzése – Valóban félni kell a marásuktól?

Bár minden alkalommal, mikor csillagjegyet váltunk elhozzuk nektek az adott jegy jellemzőit, titeket mégis a Skorpió érdekelt a legjobban. Így ha fejből statisztikát szeretnénk készíteni, akkor azt mondanánk, olvasóink közül a legtöbben az őszi jegy szülöttei vagytok, úgyhogy biztos jó sok szülinapot ünnepeltetek nem is olyan rég. Most már a Bak jegyében járunk, az ő jellemzésüket ITT találjátok, de a Nyilasokét, Szüzekét, Mérlegekét és Oroszlánokét is újra elolvashatjátok!

9. Végre visszatér az egyik legdögösebb szoknyatrend!

Divatból és öltözködésből sosem elég. Ezt tudjuk jól mi is, és persze ti is. Éppen ezért hozott mindannyiunkat lázba, mikor megtudtuk, hogy az egyik szoknyatrendünk, ami évekig tetszhalott állapotban volt, végre visszatér! Melyik is volt az? Ha nem emlékeztek, kattintsatok ide!

8. Ez történik, ha kilenc napig nem esztek cukros ételeket

A cukorról lejönni nem egyszerű dolog. Én már csak tudom, hiszen két hétre kipróbáltam, hogy milyen teljesen kiiktatni az életemből. Persze én csak a saját érzéseimet tudtam veletek megosztani, a tudományos, élettani hatásait a cukormegvonásnak egy másik cikkben hoztuk el nektek. Kajakómára pont jó olvasmány lesz, nem?

7. Robbant a bugyitapasz!

De még mekkorát robbant! Mikor megláttuk, mi sem hittünk a szemünknek és bevalljuk, nagyon jókat nevettünk rajta. Mikor pedig ennyire bizarr és jó poénba futunk bele, természetes, hogy veletek is megosztjuk. Ha még nem égett bele eléggé a retinátokba ez a fehérneműnek aligha nevezhető dolog, akkor ITT felidézhetitek!

6. Egy 12 éves lány felfedezésétől leesett az orvosok álla

Cukiságokból sem volt hiány az elmúlt évben, és nemcsak a mi szívünket rabolta el ez az amerikai kislány, hanem a tiéteket is. A gyerek csak egy iskolai projekten szeretett volna jól teljesíteni, ám ennél sokkal nagyobb eredmény ért el. Hogy mire jött rá kedvenc plüssmacija segítségével? A választ ITT találjátok!

5. Megrázó fotósorozat házasságba kényszerített kislányokról

Persze a sok könnyed csajos téma között mi sem megyünk el az igazán fontos dolgok mellett. Célunk, hogy olyan történetekről is tájékoztassunk titeket, amelyek bár megrázóak, tudnunk kell róluk, nem dughatjuk homokba a fejünket. Ilyen volt az, mikor bemutattuk nektek azokat a fiatal, sokszor gyereklányokat, akiket családjaik már egészen kis korukban férjhez adnak. A fotóikért kattintsatok ide!

Forrás:
Stephanie Sinclair/Too young to wed

4. 33 ruhadarab őszre, amivel kihúzhatjátok tavaszig

Mint a cipők esetében, úgy a ruhákéban is abszolút az őszi darabok voltak a kedvencek. Főleg, mikor megmutattuk nektek, hogyan lehet egy kisebb gardróbból is sokáig változatosan öltözködni. Nem emlékeztek a trükkökre? Idézzétek fel, jól jön majd még tavasszal is!

3. Mondjatok búcsút a piros-arany karácsonyfának!

Ezzel a cikkel kapcsolatban érdekes helyzet alakult ki. A Facebookon sokan reagáltatok arra, hogy jobbak-e ezek az új díszítési módok, mint a bevált piros-arany kombináció. Bár többen is azt írtátok, nem értetek velünk egyet ebben, mi azért nagyon örültünk, hogy megosztottátok velünk a véleményeteket, hiszen így tudjuk együtt alakítgatni a Vous-t olyanra, hogy ti és mi is örömünket leljük benne. Apropó, szerkesztés, ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok nálunk, legyetek a szerkesztőink egy napra és mi megírjuk!

2. Éves horoszkóp 2016 – Minden jegynek mást hoz a Mars éve

Talán ebben nincs is semmi meglepő, hogy az ezüstérmes helyre az éves horoszkópunk került. Elárulom, mi a szerkesztőségben éppen olyan nagy lelkesedéssel olvastuk, hogy mit hoz nekünk 2016, mint ti. Ha pedig valakinek kimaradt volna, vagy szeretnétek lecsekkolni, hogy a családtagjaitoknak, barátaitoknak vagy szerelmeteknek milyen éve lesz, lessétek meg még egyszer!

1. Szász Marci: "Csodagyerekből kiégett fiatal lettem"

2015 abszolút győztese Szász Marcival, az egykori csodagyerekkel készült interjúnk lett. Nagyon jólesett nekünk, hogy ti éppen annyira szeretettétek ezt az anyagot, mint mi, amiben Marci őszintén mesélt nekünk arról, hogyan élte meg a gyerekkori sztárolást és milyen nehézségeket okozott ez neki a későbbiekben. Ám ha valaki később csatlakozott volna a Vous olvasói táborához, és lemaradt volna, akkor ITT olvashatja el!

Forrás:
Kerepeczki Anna
Címkék: #2015 #toplista #vous
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!