Otthon

Mondjatok búcsút a piros-arany karácsonyfának! – Ezek az idei év legtrendibb díszei

Ahogy a ruhákat, úgy a karácsonyi dekorációt illetően is állandóan változik a divat. Hol színesebbnél színesebb műkarácsonyfák, hol retró díszek lepik el a boltokat. Ismerkedjetek meg az idei fenyőfatrendekkel, és mondjatok búcsút a már megszokott piros-arany színkombinációnak!
vous - 2015.12.20.
Mondjatok búcsút a piros-arany karácsonyfának! – Ezek az idei év legtrendibb díszei

Ombre, avagy a szivárvány összes színe

Vigyetek színt az életetekbe és az otthonotokba is, ezúttal a karácsonyfátok segítségével! A szivárványszínű fa elkészítése könnyebb, mint gondolnátok. Keressétek elő az összes karácsonyfadíszeteket, és válogassátok őket külön szín szerint. Ha ezzel megvagytok, nincs más dolgotok, mint hogy a különböző színű díszeket a fa tetejétől lefelé elrendezzétek. Egyszerű, a látvány pedig káprázatos! Ha megtetszett a szivárványszínű ombre fa, akkor további tippekért kattintsatok a Line Across oldalára!

Forrás:
LineAcross

Skót kocka karácsonyi módra

Forrás:
LineAcross

A skót kockás minta szinte minden évben felüti fejét a divatban. Szoknyán örök favorit, de úgy tűnik, idén a karácsonyfánkon is remekül mutathat. Talán azért is, mert ha a piros-fekete csíkokkal váltakozó vastag pihe-puha anyagra nézünk, elfog minket egy kellemes, meleg otthon érzése. Válasszatok kockás anyagot, és készítsetek belőle masnikat, vagy egyszerűen csak vágjatok belőle szélesebb darabokat, és tekerjétek a fa köré. Ugye milyen egyszerű, de nagyszerű? Vegyétek szemügyre közelebbről a skót kockás fenyőt a Craftberry Bush oldalán!

Forrás:
craftburrybush

A fehér és a piros találkozása

Forrás:
Craftberry Bush

A piros szín minden évben a legdominánsabb az ünnepi színek közül. Igazi trónbitorló, de itt az ideje, hogy letegyünk arról, hogy arannyal kombinálva használjuk. Ehelyett válasszatok fehér díszeket, ugyanis amellett, hogy szuperkifinomultan néznek ki, még olyan érzésünk is támad, mintha havazott volna. Erre pedig már nagyon régóta várunk! További ötletért látogassátok meg az A pumpkin and a princess oldalát!

Forrás:
apumpkinandaprincess

Karácsonykor is hódító vintage

Forrás:
apumpkinandaprincess

Ha szeretnétek felidézni a dédnagymamátoknál töltött gyerekkori karácsonyaitokat, akkor a legjobb, ha egy vintage stílusú fenyőt készítetek! Ahhoz, hogy rusztikus hangulatú fát kapjatok, válasszatok természetes anyagokból készült díszeket. Lógassatok a fenyőre tobozokat, ágakat és koszorúkat, égősor helyett pedig bátran tehettek gyertyákat is a fára. A vintage fenyőt közelebbről megnézhetitek a Fynes Designs oldalán!

Feketét a fehérrel!

Forrás:
Fynes Designs

A fehér színt nem muszáj a klasszikus pirossal párosítani. Lépjetek ki a komfortzónátokból, és készítsetek idén egy fekete-fehér karácsonyfát! Meglátjátok, a végeredmény szupertrendi lesz. Kedvet kaptatok hozzá? A Just Destiny oldalán megnézhetitek, hogyan készíthetitek el a fekete-fehér fátokat!

Forrás:
Just Destiny

Betűzzünk!

Forrás:
Just Destiny

Tudtátok, hogy nem csak gömböket és ágakat érdemes a fátokra aggatni? Dekoráljátok idén betűkkel a karácsonyi fenyőtöket! A legegyszerűbben úgy tehetitek meg, ha hungarocellből vagy vastagabb kartonpapírból óriási feliratok betűit kivágjátok, és olyan színűre festitek, amilyenre szeretnétek. A végeredmény nemcsak látványos, de vidám és jópofa is! További tippekért látogassátok meg a Make It and Love Itet.

Forrás:
Make it and Love it

Forrás:
Make it and Love it

Kész a karácsonyfátok? Mutassátok meg, milyen lett!

Ajánlott cikkek