Egyéb kategória

Megvan a 2015-ös Miss World szépségverseny győztese!

A hétvége a szépségversenyek kereszttüzében telik, ma ért véget a Miss World Kínában, holnap pedig kiderül, kié lesz a korona Amerikában, a Miss Universe döntőjén.
vous - 2015.12.19.
Megvan a 2015-ös Miss World szépségverseny győztese!

Amíg ma délelőtt a Miss Universe-ben a lányok ruhájukkal képviselték saját nemzetüket, a Miss World véget is ért. Itteni idő szerint délben kezdődött meg a verseny, aminek a Facebook-oldalán minden fontos mozzanatot végig lehetett követni.

Emlékeztek még? Tavaly Kulcsár Edina második helyezést ért el a Miss Worldön. Az ő sikereit látva az egész ország szurkolt Kiss Daniellának, aki Magyarországot képviselve lépett a színpadra.

Forrás:
AFP/Europress Képügynökség

Úgy néz ki, Kiss Daniella nem nyerte el túlzottan a nézők tetszését. Bár mi itthonról is szurkoltunk a Miss World Hungary meseszép győztesének, Daniella sajnos még a top 20 legszebb lány közé sem jutott be.

Sziasztok!

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.