Egyéb kategória

A plus-size csajok igenis irigylésre méltóak! – Eláruljuk, miért

A plus-size modellek szerintem gyönyörűek. Tudják viselni a kilóikat, és elképesztő kisugárzásuk van. Az is meglehet, hogy még irigykedem is rájuk. Néhány dolgot legalábbis biztosan elfogadnék tőlük.
vous - 2015.12.18.
A plus-size csajok igenis irigylésre méltóak! – Eláruljuk, miért

Csillogó mosoly

A plus-size modellek nagy részének a mosolya eszméletlen dögös. Szép az íve, a fogsoruk szép fehér, szabályos, bármelyik fogkrémreklámban lennének, venném, amit kínálnak. És nekik a piros rúzs BAROMI jól áll. Apropó, ugye tudjátok, hogy ti is megtalálhatjátok a nektek való piros rúzst?

Ragyogó szempár

Forrás:
flickr

Szép szemük van, pont olyan, amilyenről én is mindig álmodozom. Nekik csupán egy szempillaspirál elég ahhoz, hogy minden tekintetet a lélektükrükhöz vonzzanak. Nem lehet nekik ellenállni, olyanok, mint a mágnes!

Huncut mosolygödör

Szinte mindegyik plus-size lánynak van mosolygödre. Élek-halok a mosolygödrökért, talán azért, mert az anyukámnak is van, én sajnos azt pont nem örököltem. Ezért gyönyörködöm inkább az övékben. Mert a mosolygödör szép, huncut, mesés.

Az a csípő!

Homokóraalkat. Fú, de irigylem! Nekik aztán van csípőjük, és ez így is van rendjén! Kerek, telt, szép idomokkal büszkélkedhetnek, amiket néha-néha elfogadnék.

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.