Egyéb kategória

Varázsoljatok magatoknak cicaszemet tusvonal nélkül!

Hányszor, de hányszor vesződünk reggelente azzal a bizonyos tusvonallal, mert bonyolult, és sokszor nem sikerül, majd jön a bosszankodás, de cicaszem sehol.

vous - 2015.12.18.
Varázsoljatok magatoknak cicaszemet tusvonal nélkül!

Ehhez szeretnék most nektek egy tippet adni. Cicaszemetek úgy is lehet, hogy nem húzzátok meg a legendás tusvonalat. Szerencsések vagytok, ha eleve olyan szemformával rendelkeztek, ami hasonlít a macskákéhoz, de legtöbbünknek átlagos szemünk van, ami önmagában nem cicaszem. Sajnos. Ám mutatok nektek egy nagyon egyszerű trükköt, amivel tusvonal megrajzolása nélkül lehet szépen kontúrozott szemetek.

Amire szükségetek lesz, egy szemceruza és egy szempillaspirál. A trükk lényege, hogy a felső vízvonalat, vagyis a szempillátok tövét a szemceruzával kihúzzátok. Tudom, elsőre kicsit horrorisztikusnak tűnik, de megéri a „szenvedést”. Gyakoroljatok sokat, és legyetek óvatosak, nehogy megszúrjátok a szemeteket. A várt hatás pedig nem marad el. Mivel a fehér vízvonal immár fekete lesz, a szemetek kap egy enyhe kontúrt, a szempillaspirál segítségével pedig megkoronázzuk a cicás hatást. Ráadásul maximum 10 perc alatt megvagytok a hétköznapi sminkkel.

Itt egy kis segítség a felső vízvonal megrajzolásához!

Objektum doboz

Ha pedig mégis a tökéletes cicaszem receptjére vagytok kíváncsiak, itt találjátok!

Próbáljátok ki, és írjátok meg, hogy tetszett!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.