Egyéb kategória

Got Talent – Lement a harmadik élő adás, voltak meglepetések

Véget ért a Hungary's Got Talent tehetségkutató harmadik élő show-ja, ahol ma is vegyesen voltak jó és rossz produkciók. Ha lemaradtatok, ne csüggedjetek, összefoglaljuk, mi történt az adásban!
vous - 2015.12.12.
Got Talent – Lement a harmadik élő adás, voltak meglepetések

Horgas Eszter és Kovács Patrícia szokásukhoz híven mesés ruhakölteményekben érkeztek az élő show-ba. Bár múlt héten unalmasabbnál unalmasabb produkciókat láttunk, reménykedtünk benne, hogy a harmadik adásban izgalmasabb előadásokat láthatunk majd.

Az első három előadás: tánc, ének, zenekar – csak a szokásos. Valamiért a táncosoknak mindig nehezebb dolguk van, az első tánccsapat különösebben a zsűri tetszését sem nyerte el. Ahogy lement a produkció, az jutott eszembe, hogy ez az adás is pont olyan unalmas lesz, mint az előző, de nem. Jött az egyik személyes kedvencem, a 12 éves Bangó Adrienne, aki már a válogatón is belopta magát a szívembe. Imádni való kislány, mesésen tökéletes, tiszta hanggal.

A Peet Project, az este során az első, színpadra lépő zenekar a zsűrit is elvarázsolta. Különleges stílusukkal pedig a nézők szívébe is belopták magukat, hiszen a közönség is megőrült értük. A fiúk azt mondták:

Los Angeles után Magyarországot is szeretnék meghódítani.

Forrás:
facebook.com/gottalenthu

Magyar néptáncosok is előadtak. A Fricska három srácból áll, akik meglepően tehetségesek. Zene nélkül, apró zajokkal adták elő táncukat. Kovács Patrícia szerint:

Igen, 2015-ben így kell divatossá tenni a néptáncot. Csodálatos!

Horgas Eszter szerint minden benne volt, amire a magyarok büszkék lehetnek, egy igazi hungarikum, amit a fiúk előadtak ma este. Szerintem meg minden szériában vannak néptáncosok, akik még a döntő előtt kiesnek.

Forrás:
facebook.com/gottalenthu

Fekete Adrienn és Melinda, azaz a Fekete lányok előadása egyáltalán nem sikerült. Annyira izgultak, hogy többször is elfelejtették a szöveget. A zsűri egyöntetűen mondta, hogy a kötött produkció nem a lányok műfaja, élőben, zsigerből sokkal jobb a szövegük, mint az előre megtervezett előadásokban. Sebestyén Balázs szerint a Fekete lányok hatperces produkciója egy szürreális rémálom volt. Egyet kell hogy értsek.

A műsor végén a zsűri szinte mindenki mellett kortesbeszédet mondott. Márkó Bangó Adrienne-t várja a döntőbe, Kovács Patrícia a Peet Projectet. Geszti Péter előadása volt az utolsó, aztán jött az eredményhirdetés.

A top 4 közé jutottak a következők: Molnár Nikolett, Bangó Adrienne, Acro Maniacs, Fricska. A nézői szavazatok alapján az Acro Maniacs és Molnár Niki döntőbe jutottak. Adrienne és a Fricska között is a nézői szavazatok döntöttek végül, így a Fricska kapta a lehetőséget, hogy jövő héten is ott legyenek a Got Talent műsorában.

Összeállt a döntős mezőny. A ma esti továbbjutók Molnár Niki, a Fricska és az Acro Maniacs.

Gratulálunk!

Ajánlott cikkek