Világ

Búcsú a régi otthontól, több mint ezer videó helyszínétől – Még idén! kampány

A lakóhelyváltás, egy új otthon megteremtése és a régitől való búcsú is komoly lépés lehet az életmódváltás útján. Még erősebb a váltás akkor, ha az a bizonyos otthon nemcsak otthon volt, de egyben (szó szerint) a munkahely is. A videóban búcsút intek annak a lakásnak, ahol öt éven keresztül több mint ezer Norie videót forgattunk nektek!

vous - 2015.12.03.
Búcsú a régi otthontól, több mint ezer videó helyszínétől – Még idén! kampány
Objektum doboz

Még több Gossip Girl

Innen töltsetek le nyomtatható képeslapokat, viseljetek mágikus ékszereket és csodaszép rúzsokat, miközben pletykálkodtok, és ne felejtsétek a divattippeket sem!

Mi az a Még idén! kampány?

A Még idén! kampányról tájékozódhattok a kampány startvideójából, illetve Facebook-oldalán is találhattok további információkat vagy csemegézhettek életmódváltással kapcsolatos írásainkból, videóinkból.

Ha pedig arra vagytok kíváncsiak, mennyit fogyott az ország a Még idén! kampány kezdete óta, kattintsatok a KILÓ-MÉTER appra. És írjátok be ti is, mennyit dobtatok le egy hét alatt!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.