Egyéb kategória

Legyetek trendik, és varázsoljatok naplementét a hajatokra!

Ugye ti is imádjátok nézni a naplementét? Biztosan mindannyiótoknak van egy-egy szemmel elkattintott emlékképe a tökéletes, boldog naplementéről, amit a szívetekben visztek mindenhová. Nos, ezentúl a hajatokon is magatokkal vihetitek!
vous - 2015.11.23.
Legyetek trendik, és varázsoljatok naplementét a hajatokra!

Írtunk már egy csomó hajtrendről, de úgy látszik, mindig van új a nap alatt. Legutóbb még a macaronhaj hódított az Instagramon a félig vagány és félig felnőtt szivárványos hajjal, de emlékeztek még az üveglapon való hajfestésre és az olajfoltos hajtrendre? Nos, a legújabb trend a naplementés hajfestés, és mit mondjak, el vagyunk ájulva ettől a romantikus, szenvedélyes színkavalkádtól! Mondjuk a csilámos hajnál minden csak jobb lehet…

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.