Egyéb kategória

7 dolog, ami mindenkivel megesik, ha fiatalabbnak néz ki a koránál

Még jóval húsz felett is elkérik a személyiteket, ha alkoholt vásároltok? A buszon az ellenőrnek eszébe sem jut megnézi a diákotokat, csak mosolyog? Akkor a következő pár dolog nektek biztosan ismerős lesz!
vous - 2015.11.23.
7 dolog, ami mindenkivel megesik, ha fiatalabbnak néz ki a koránál

Amikor az ember 18 lesz, alig várja, hogy a pénztáros elkérje a személyi igazolványát, hogy megmutathassa: igen, elmúltam 18. Aztán ez még egyszer-kétszer vicces, de évekkel később már inkább zavaróvá válik. Veletek is előfordult már? Akkor ez a hét dolog is biztosan ismerős lesz:

Nem akarnak beengedni a korhatáros filmre a moziban

Végre kijött a legújabb horrorfilm, amit már alig vártatok. Megvan a pop-corn, már csak a jegy kell. A pénztárnál azonban nem győztök magyarázkodni, hogy igen, már elmúltatok 18 évesek, majd a személyitek után nyúltok…

Forrás:
Giphy.com

Személyit kérnek, ha alkoholt vásároltok

Ha pezsgőt vesztek az esti bulira, a pénztárnál már készítitek is a személyit, mert úgyis el fogják kérni. Aztán persze az eladó meghökkenve nézi az évszámot, aztán téged, aztán megint az évszámot, és téged. Végül mosolyog egyet, aztán jobb esetben elnézést kér.

A fodrász azt hiszi, a szalagavatóra készültök

Bementek a fodrászhoz, és az esti bulira valami csinos frizurát kértek tőle. Egy darabig minden rendben megy, aztán a fodrász megkérdezi, hogy kértek-e csillámport a hajatokra, mert az most nagyon menő a szalagavatókon.

Forrás:
Giphy.com

Odvannak értetek a középiskolás fiúk

Iskolatáskás pasik a buszon, tankönyveket bújó srácok az utcán – bizonyára észrevettétek már, hogy többnyire ők, és nem a veletek egyidős férfiak bámulnak meg titeket.

Gyerekként bánnak veletek

Feltűnően elnézőbbek veletek a munkahelyen, pátyolgatnak, mint egy óvodást, és gyakran halljátok, hogy „majd egyszer te is megérted”. Idegesítő, nem?

Forrás:
Giphy.com

Váratlan kedvezmények

Tömegközlekedés, mozijegy, múzeumi belépők – egy szót sem kell szólnotok, mindenki egyértelműnek gondolja, hogy van diákigazolványotok. Ez azért egész elviselhető, nem?

Az emberek nem értik, mi baj azzal, hogy fiatalnak néztek ki

Naponta halljátok, hogy milyen jó, hogy fiatalabbnak néztek ki a korotoknál. Oké, ennek biztosan örülni fogtok majd húsz év múlva, de most jobb lenne, ha nőként tekintenének rátok, nem pedig tinédzserlányként.

Ajánlott cikkek