Egyéb kategória

19 hónapos, és már olvas a csodagyerek – Leesett a netezők álla

Emlékeztek még, mikor kezdtetek el olvasni? Oviban már tudtatok, vagy az általános iskola első éveiben, úgy, mint egy átlagos gyerek? Akárhogy is, Carter, a 19 hónapos észak-karolinai kisfiú mindannyiunkat lekörözött.
vous - 2015.11.20.
19 hónapos, és már olvas a csodagyerek – Leesett a netezők álla

Egy átlagos gyerek 6-7 évesen kezd megismerkedni a betűkkel, és egyénfüggő, mikorra tanul meg folyékonyan olvasni. Abban viszont megegyezhetünk, hogy 19 hónaposan rekordnak számít, ha valaki tud olvasi, csodagyerek-teljesítmény. Ismerjétek meg az tündéri Carter babát, aki majdhogynem tökélyre fejlesztette az olvasást, kétéves kora előtt. A büszke anyuka, LaToya Whiteside kártyákra írt szavakat, amiket a kis Carter bár babanyelven, de érthetően kimond, sőt akár fejjel lefelé is felismeri a szavakat.

19 hónaposan a fiam tud olvasni. Ismeri az ábécét és több mint 300 szót. Akárhová megyünk, mindig mindenhol felolvassa a jeleket. 1 évesen már bizonyos szavakat is felismert. Biztos vagyok benne, többet tud már, mint mutatja

– mondja Carter anyukája.

Az egyszer biztos, hogy Carter nagyon okos kisbaba!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.