Egyéb kategória

Mindennapos apró bosszúságaink: ezért utáljuk a mozgólépcsőket

Mindenki fél valamitől, és van, hogy közös a para. Persze, ezek nem fóbiák, és nem is kell annyira komolyan venni, de azért okozhatnak egy-egy kellemetlen vagy éppen szórakoztató pillanatot.
vous - 2015.11.18.
Mindennapos apró bosszúságaink: ezért utáljuk a mozgólépcsőket

Most a mozgólépcső lesz terítéken, avagy

a tipikus mozgólépcsőparák.

A legalapvetőbb félelmünk a metróval kapcsolatban, hogy az alagútban rekedünk, nem nyílik az ajtó, vagy éppen elmegy az áram. De van más „veszélyforrás” is a metróállomásokon és a MOZGÓLÉPCSŐN, amitől bizony frászt kapunk. Ezek nektek is eszetekbe jutottak már?

1. A horror

Igen, kár volt megnézi azt a filmet, na meg azt a másikat is. Állunk a mozgólépcsőn, tulajdonképpen egy lehetetlen pozícióban, próbálunk kapaszkodni, amikor valaki meglök, és lezuhanunk. Jobb esetben a másik emberre estek. De sose felejtsétek el, ilyenek csak a filmekben történnek, na meg a képzeletünkben.

Forrás:
GIPHY

2. „Jaj ne, ez undi…”

Mozgólépcsőkorlát. Kapaszkodni kell, hiszen az előző pontban már kiveséztük, mi várhat ránk, ha nem fogjuk meg azt az undorító fekete gumit… Ami ráadásul nem is „jön velünk”, így mindig pakolgatni kell a karunkat. Arról ne is beszéljünk, hogy sosem tudhatjuk, ki után ülünk le aztán a metrón.

Forrás:
pexels.com

3. Nem engednek el

Nos igen, a mozgólépcső-kultúránk sem a legjobb. Általában az emberek még mindig nem a jó oldalon állnak, ha pedig sietünk, és előre szeretnénk kéredzkedni, jön a felháborodás… Hm…

Ezért kell mindig a jobb oldalra állni a mozgólépcsőn!

Ajánlott cikkek