Egyéb kategória

Charlie Sheen hivatalosan is elismerte, hogy HIV-fertőzött

Nagy várakozás előzte meg Charlie Sheen rendkívüli interjúját a mai Today Show-ban, ahol a pletykák szerint HIV-fertőzését készült hivatalosan is bejelenteni. Végre megszólalt, és őszintén mesélt betegségéről.
vous - 2015.11.17.
Charlie Sheen hivatalosan is elismerte, hogy HIV-fertőzött

Az internet reggel óta találgatja, mit akar bejelenteni a mai Today Show-ban Charlie Sheen. Most végre kiderült.

Charlie Sheen a műsorban bejelentette, hogy HIV-fertőzött.

A színész nem mindennapi nemi életéről már évek óta terjednek a pletykák, miszerint pornószínésznők és sztriptíztáncosok sorra fordultak meg az ágyában, egyesek azt állítják, több mint 5000 partnere volt. Most megerősítette, hogy négy éve HIV-fertőzött.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.