Egyéb kategória

Rosszul lesztek ettől a videótól az Eiffel-toronyról

Ha nem szeretitek azokat a videókat, amikben az emberek szándékosan teszik ki magukat életveszélynek, akkor inkább ne nézzétek meg a következő felvételt.
vous - 2015.11.09.
Rosszul lesztek ettől a videótól az Eiffel-toronyról

James Kingston egy brit kalandor és YouTube-os, aki bármilyen őrültséget kész véghezvinni. Felmászott már többek között a Wembley Stadionra is, most pedig az Eiffel-tornyon volt a sor. Mindezt akármilyen biztosítókötél nélkül! Bár a mutatvány egy hatórás kihallgatással végződött a rendőrségen, és egy ígérettel, hogy legalább három évig meg sem próbál felmászni rá újra. De Kingston mégis úgy gondolja, hogy megérte, egy újabb dolgot pipálhatott ki a bakancslistáján. Nézzétek meg ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.