Egyéb kategória

Rosszul lesztek ettől a videótól az Eiffel-toronyról

Ha nem szeretitek azokat a videókat, amikben az emberek szándékosan teszik ki magukat életveszélynek, akkor inkább ne nézzétek meg a következő felvételt.
vous - 2015.11.09.
Rosszul lesztek ettől a videótól az Eiffel-toronyról

James Kingston egy brit kalandor és YouTube-os, aki bármilyen őrültséget kész véghezvinni. Felmászott már többek között a Wembley Stadionra is, most pedig az Eiffel-tornyon volt a sor. Mindezt akármilyen biztosítókötél nélkül! Bár a mutatvány egy hatórás kihallgatással végződött a rendőrségen, és egy ígérettel, hogy legalább három évig meg sem próbál felmászni rá újra. De Kingston mégis úgy gondolja, hogy megérte, egy újabb dolgot pipálhatott ki a bakancslistáján. Nézzétek meg ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.