Egyéb kategória

Ezek minden idők legjobb James Bond-dalai!

A héten került a mozikba az új James Bond-film, a Spectre. Én már láttam a filmet, így eszembe jutott, hogy elhozom nektek a valaha volt legjobb 007-es filmzenéket. Ha ti is készültök megnézni az új mozit, ez a legjobb ráhangolódás!
vous - 2015.11.07.
Ezek minden idők legjobb James Bond-dalai!

Mi, lányok nem rajongunk túlságosan az akciófilmekért, de a James Bond-filmeket rendre megnézzük. Mert vagy elrángatnak, vagy nem is kell rángatni, mivel azért nem megterhelő egy sármos titkosügynököt nézni a vásznon. A James Bond-mozikhoz mindig jó zene is párosul, így aztán tényleg dupla, sőt tripla élvezet ezeket a filmeket néznünk. Helyes pasi a vásznon, helyes pasi mellettünk a székben, és nagyon jó zene!

Összeállítottam a valaha volt legjobb James Bond-filmzenéket!

Kezdjük egy klasszikussal!

Az 1964-es Goldfinger minden idők legtöbbet játszott és legtöbbet parodizált James Bond-dala.

Shirley Bassey a Goldfinger után a Diamonds Are Forevert is elénekelte, 1971-ben

És bár szerintem ez egy nagyon jó dal, a producer túl perverznek találta a szám egyik sorát! Vajon melyiket?

Tina Tuner – GoldenEye, 1995

Kevesen tudják, hogy ezt a dalt nem más írta, mint Bono és The Edge a U2-ból.

Madonna – Die Another Day, 2002

Bár nem hivatalos, de ezt tartják a valaha volt legrosszabb James Bond-dalnak. Szerintem azért a maga nemében nem rossz. Egyébként a Halj meg máskor című filmben játszotta utoljára Pierce Brosnan a 007-est.

Az eddigi legjobb: Adele – Skyfall, 2012

Ritkaság, hogy maga a dal írója az előadó. A zeneszerző, Thomas Newman neve sem ismeretlen, hiszen korábban olyan filmekben dolgozott, mint az Egy asszony illata vagy a Halálsoron. Nem véletlen, hogy ezt az Oscar-díjas dalt bármikor szívesen hallgatjuk.

A legújabb: Sam Smith – Writing’s On The Wall, 2015

Erről a dalról keveset hallottunk, és negyedannyi promót sem kapott, mint a Skyfall. Ettől függetlenül érdemes berakni a kedvencek közé vagy a lejátszási listánkba, hiszen egy nagyon jó dal született ismét!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!