Egyéb kategória

Got Talent – Szupervicces ikerlányok lopták el a show-t

Minden héten megosztjuk veletek, mi volt a legérdekesebb a Hungary's Got Talent szombat esti adásában. Most sincs ez másképp. Lement az ötödik adás, én továbbra is értetlenül állok a „tehetségkutató show” témája előtt, viszont mától odavagyok a Fekete lányokért.
vous - 2015.11.07.
Got Talent – Szupervicces ikerlányok lopták el a show-t

Nemrég Badár Sándor fia szó szerint elvarázsolta a zsűrit bűvésztehetségével. Erre most megjelent a válogatón hat „bűvész”, akik állították, olyan trükköt mutatnak, amit eddig ember még nem látott. Valószínűleg kevés megtekintés lehet azon a YouTube tutorialon, amit mindannyian néztek, ugyanis mindegyikőjük pont ugyanazzal a kártyatrükkel fárasztotta a zsűrit.

A műsor legjobb előadása viszont egyértelműen a Fekete ikreké volt. A lányoknak egyrészt a hajuk a fenekük alá ért (féltékenység!), másrészt viccesek és szellemesek voltak. Berki Krisztián a „nem a lovagló, hanem a lófejű” verset kapta tőlük. Mindenki nevetett, én pedig élveztem, ahogy az aranyköpések csak úgy jöttek a lányokból. Végre igazi stand upos csajokat láthattunk. Általában pedig, ahogy lenni szokott, a parodizáló előadások mindenképp továbbjutnak, így a zsűritől is igenekkel távoztak. Plusz tőlem is titokban kaptak egy igent.

Ha lemaradtatok volna az előadásról, akkor a Fekete ikreket megtaláljátok a YouTube-on is.

Még a bugyink is egyforma, megmutassuk?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!