Intim

6 dolog, amit minden nő átél bugyivásárlás közben

Bugyi és zokni mindig legyen új a fiókban, ezt minden nő megtanulja az anyukájától. Mert szexi, mert nem mindegy, mit lát rajtatok a pasi, meg az orvos sem. Szóval, akárhogy is, a legtöbb pénzt nem is annyira cipőkre költjük, hanem bugyikra és zoknikra. És ez a legfájdalmasabb vásárlási procedúra is.

vous - 2021.12.13.
6 dolog, amit minden nő átél bugyivásárlás közben

Azt hinnétek, hogy bugyit venni a legegyszerűbb dolog a világon, de nem. Az egész fehérnemű-shoppingolás kész tortúra, minden nő megküzd a méretproblémával, az anyagkérdéssel, meg hogy egyáltalán melyik típust kell választani. Az is fogós kérdés, hogy melyik fehérneműnek van mindenképp helye a fiókban, és az sem utolsó szempont, ha a pasitok odavan a csipkés bugyiért. Íme, a legismertebb bugyiparák.

Mennyi az ára?!

Végre találtok egyet, ami tetszik, méretben is jó, erre ránéztek az árára, és dobtok egy hátast. Egy póló ára egy tenyérnyi cafatért? NA HAGGYÁMÁ'!

És mégis kénytelenek vagytok kiadni rá a pénzt…

Forrás:
tumblr/zoegwlaird

Mert persze, hogy a pamutból készült bugyik drágábbak. Ilyenkor kábé úgy érzem magam, mintha egy kisbabára vásárolnék. A piac kihasználja, hogy muszáj ruhát venniük a szülőknek, ezért túlárazzák a bébigöncöket. Hasonlóan van ez a fehérneműkkel is.

Kilométeres címkék. Most KOMOLYAN?!

Sosem értettem, hogy miért kell futballpályányi címkét belevarrni a bugyikba. Ha benne hagyjuk, bök, szúr, bánt, vakaróztok. És persze, hogy akkor jöttök rá, hogy ki kéne szedni, mikor előadtok közönség előtt, és szuperszoros ruha van rajtatok. Igyekeztek koncentrálni a feladataitokra, de elég nehéz, miközben szúr és viszket. Ennél már csak az jobb, hogy ha kivágjátok, akkor is szúr, ha kitépitek, akkor 90%-ban a bugyi is szakad. Óje.

Nem létezik bevált méret. Ugyan már!

Az megvan, hogy tudjátok, általában az M-es méret jó, de ez nem egy biztos kiindulópont? A varrások, fazonok miatt a bugyivásárlás nagy tesztje a nyújtás, a bugyi csípőszélességhez hasonlítása, és ezt olykor még tükör előtt is megteszitek.

Még ez se válik be mindig, mert így is előfordulhat, hogy bevág vagy leesik. Főleg, ha pont a csípőtökön van egy kis felesleg, akkor nagyon "szépen" tud kinézni, ha túlságosan ragaszkodik hozzátok a bugyitok. És tuti, hogy anyukátok beszól, hogy miért nem vesztek normális bugyit. Mintha az olyan egyszerű lenne.

Ha alul vág be a bugyi…

Az a lehető legrosszabb. Hiába nézitek jobbról-balról a boltban, és hiába tűnik tökéletes választásnak, a hordás minden bugyi próbája. Namármost, arra rájönni edzés közben, hogy a bugyitok lehetne függőlegesen hosszabb, nem túl jó érzés.

Ez a rongy egy bugyi?!

Forrás:
tumblr/weheartit

És ez minden alkalommal kiszalad a szátokon, mikor pár mosás után az új bugyitokra néztek, amiből kiáll mindenféle gumi, varrás, cérna. És az emlékeitek szerint piros. Volt. Most inkább úgy néz ki, mintha kirángattátok volna a tehén szájából. Legalább alvósbugyinak jó lesz.

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.