Egyéb kategória

Évtizedes rejtély oldódott meg: ezért volt csillag az *NSYNC nevében

Emlékeztek még az egykori fiúbandára, az NSYNC-re? Tudjátok, Justin Timberlake itt kezdte a pályafutását. Kevésbé közismert, de a banda nevét csillaggal írták, így: *NSYNC. Már akkor sem értettük, mi ez a különleges jelölés, de nem is érdekelt senkit, hiszen a fiúk elvonták a csajok és igazából mindenki figyelmét.
vous - 2015.11.05.
Évtizedes rejtély oldódott meg: ezért volt csillag az *NSYNC nevében

Nem fogjátok elhinni, de egy általunk jól ismert figurához köthető, miért volt csillag a fiúbanda nevében. Hogy honnan jött az elnevezés, azt a banda egyik tagja, Joey Fatone mesélte el a Huffington Postnak.

Sok évvel ezelőtt, amikor az NSYNC még csak feltörekvő fiúzenekar volt, Londonban próbálkoztak felnőni a Backstreet Boyshoz, amikor egy fellépés alkalmával összefutottak…

…Uri Gellerrel!

Az illuzionista épp kanalakat hajlítgatott a Covent Gardenben, miközben arra is szakított időt, hogy a fiúknak jósoljon.

Látok valamit! Nap vagy csillag… valami asztrológiával kapcsolatosat a karrieretekben! – mondta a srácoknak Geller.

Forrás:
AFP

Egy évvel később, amikor a fiúk végre Amerikában is befutottak, első albumuk borítóján már csillagos volt a név. Bár Joey nem emlékszik túl sok részletre a találkozásból, biztos benne, hogy ekkor született az ötlet. A lap az eset kapcsán megkérdezte Uri Gellert is, hogyan emlékszik vissza a történtekre:

Leültünk egy kávézóban, aztán egy szalvétára ráírtam, hogy NSYNC és rajzoltam mellé egy csillagot. Azt mondtam nekik, ha ezt a csillagot elhelyezik az első CD borítójukon, akkor biztosan toplistás lesz!

Bár a fiúk első albuma csak a 2. helyig kúszott a Billboard listáján, azért a jóslat, mondhatjuk, hogy bejött, hiszen az *NSYNC névvel az egész világon ismertté váltak.

Ennek örömére jöjjön egy örök klasszikus a fiúktól!

Ajánlott cikkek