Egyéb kategória

Egyszerű dekortipp, amire nem is gondolnátok: díszítsetek képkerettel!

Bevallom, imádom a képkereteket, és bizony képes vagyok alkudozni a bolhapiacon egy régebbi kopottas darabért, amiben látok valami fantáziát. Lefesteni, megszerelni, megtölteni: annyiféle életútja lehet egy képkeretnek, azonkívül is, hogy egy régi családi fotót őrizgessen. Hoztam is nektek pár igazán csajos ötletet!
vous - 2015.11.07.
Egyszerű dekortipp, amire nem is gondolnátok: díszítsetek képkerettel!

Egy egyedi képkeret nemcsak a lakásotok éke lehet, hanem szuper használati tárgy és ajándék is. Ha elég jól ismeritek a célszemélyt, tuti találat lehet szülinapra, karácsonyra. Mégiscsak több annál, mintha a boltból hoznál egy tucatárut, ami minden második lakásban ott lóg. Mi már csak tudjuk, hogy egy saját kezünk által készített képbe igenis bele lehet szeretni!

Pillanatnyi csodahangulat

Az abszolút kedvencem az alábbi szempillás megoldás. Ha ettől nem lesz csajos kedve az ember lányának, akkor semmitől!

Keret a keretben!

A fix, teljes keretet kitöltő kép is már a múlté, sokkal menőbb helyette ez a polaroidos megoldás, ami minden modern lakás kötelező kelléke. Ha ránéztek, garantáltan egy nyári este jut az eszetekbe a girlandokról, télen pedig égőkkel is feldobhatjátok.

Kulcstartó és dekoráció

Ötletes felhasználása a képkeretnek: színes, élénk, hasznos, nem utolsósorban pedig vonzza a tekintetet: itt aztán tuti mindig megtaláljátok a kulcsaitokat!

Betű a keretben

Annyira telitalálat, hogy megőrülök! A scrabble betűivel gyakorlatilag bármit kiírhattok, eszméletlen személyes, és nem lehet nem imádni!

Virágba borult vászon

Igazi vintage hangulatot áraszt ez a megoldás. Igaz, kicsit pepecs munka, de aki szeret kreatívkodni, annak nem lehet akadály. Cserébe gyönyörűvé teszi a falatokat!

Ékszertartó képkeret

Bizony, a legjobb ékszertartó a világon az üres képkeret. Nekem a polcon tartás, különböző helyekre akasztgatás nem jött be, így viszont tuti meglesz minden ékszeretek, nem tűnnek el, mint ahogyan szoktak.

Mutassátok meg, ti hogyan használjátok a képkereteket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.