Egyéb kategória

David Beckham legújabb tetoválásától el fogtok olvadni!

A tetoválások ma már tényleg nem számítanak nagy dolognak, hiszen majdnem mindenkinek van,vagy szeretne. De amikor David Beckham ilyen különleges új szerzeményt varrat magára, mint most, arról az egész világnak tudnia kell.
vous - 2015.10.29.
David Beckham legújabb tetoválásától el fogtok olvadni!

David Beckham tetoválásaiért mind odáig vagyunk, Victoria stílusát pedig imádjuk. Korábban meséltem nektek azokról az okokról, hogy miért ne csináltassatok magatoknak tetkót. Most ez kicsit sincs így, hiszen a 40 éves focista Instagram-oldalára feltett fotója annyira cuki, hogy semmi pénzért nem mondanánk neki, hogy gondolja át még egyszer ezt a tetkót. Mert a gyerekrajzokból készült alkotások mindig nyerők!

David Beckham legújabb tetoválását kislánya, Harper tervezte, az eredmény pedig tökéletes lett. IMÁDJUK!

Címkék: #tetoválás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!