Egyéb kategória

Nemcsak nagymellű, de végre duci is lesz a legújabb szuperhősnő

Nincs olyan lány a világon, aki ne imádná azokat a meséket, történeteket, képregényeket, amik hétköznapi, olykor esetlen lányokról szólnak. Hát még ha a szereplő plus size méret! Ismerjétek meg Faithet, az első dundi szuperhősnőt!
vous - 2015.10.22.
Nemcsak nagymellű, de végre duci is lesz a legújabb szuperhősnő

Megszokhattuk már, hogy a szuperhősök legtöbbször sármosak, izmosak, és minimum 6 kocka díszíti a hasukat. A női verzióról nem is beszélve, aki szexi és szemtelenül vékony. Így van ez rendjén a képregények világában, vagyis volt, mostanáig.

Jön ugyanis az első plus size szuperhősnő, akivel lányok ezrei azonosulhatnak majd. Faith – szuperhősnevén Zephyr – egy riporterként dolgozó lány, aki éjjelente Los Angeles védelmezőjévé változik és megküzd a gonosszal.

Szerintem a képregény-rajongók mindig szeretik, ha egy hétköznapi, kocka szereplő változik szuperhőssé, de ezen felül Faith magabiztossága és optimizmusa az, ami különlegessé teszi. Ő egy plus size nő, aki szereti a sci-fit, a fantasy-filmeket, élvezi a szexet és 100%-ig rendben van ezzel.

– nyilatkozta Jody Houser, a képregény megalkotója. Nekünk tetszik az ötlet, már csak egy pocakos, mackó alkatú férfi hiányzik mellőle, ugye?

Íme, Faith a plussize szuperhősnő

Forrás:
Valiant

Forrás:
Valiant

Forrás:
Valiant

Forrás:
Valiant

Várjátok?

Ajánlott cikkek