Egyéb kategória

Ez a lány pillanatok alatt vált Hamupipőkéből hercegnővé!

Oké, ez a videó lefagyasztott. Konkrétan nem hiszem el, amit látok, de úgy tűnik, megvan a bizonyíték arra, hogy igenis pillanatok alatt átváltozhattok hercegnővé. Pedig azt hittem, csak Hamupipőke képes erre, de nem, ez a lány a valóságban is kész varázslatot hozott össze!
vous - 2015.10.21.
Ez a lány pillanatok alatt vált Hamupipőkéből hercegnővé!

Mi ugyan csak annyit látunk, hogy a meséhez illően parasztlányjelmezben térül-fordul, és látni, hogy köteleket bogoz ki magán, de egy ponton túl ezt egyszerűen képtelenség követni, mert minden leomlik, és ott van kék ruhában maga a mesebeli Hamupipőke. Őrület, micsoda hercegnő ez a lány!

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!