Egyéb kategória

Mutasd a bugyid, megmondom, ki vagy!

Azt már hallottuk, hogy a szemünk színe vagy épp az alvópózunk sokat elárul rólunk, most azonban egy újabb dologra kaptuk fel a fejünket. Vajon a kedvenc bugyink fazonja tényleg többet mond rólunk, mint gondolnánk? Döntsétek el ti!

vous - 2015.10.07.
Mutasd a bugyid, megmondom, ki vagy!

A bugyik elég unalmas dolognak tűnnek, mégis kimeríthetetlen beszédtémát nyújtanak. Azt már megtudtuk, hogyan okozhat egészségügyi gondokat a helytelen bugyiviselet és azt is megnéztük, miként lett 100 év alatt a mindent eltakaró nagyibugyiból szexi csipkés fehérnemű. Ezúttal pedig egy kicsit a személyiségünkön van a sor, és természetesen a bugyijainkon!

Egy fehérnemű kiválasztása nem egyszerű dolog. Fontos, hogy kényelmes is legyen, de álmaink férfija is vonzónak lásson benne minket, ha randi után lekerül a ruha. Úgy tűnik, a választásunk nemcsak a fenekünkből mutathat meg sokat, hanem a személyiségünkből is!

Tanga

Ha leginkább tangát hordasz, akkor valószínűleg szeretsz minden pillanatban szexi lenni, de egy picikét ódivatú is vagy. Hogy miért? Mert a mindent megmutató tanga a '90-es és a 2000-es évek elején még nagyon trendinek számított, de ma már kevésbé. Szereted a szépet, így a megjelenésedre is sok időt fordítasz.

Féltanga

A féltanga egy picivel többet takar el, mint a sima tanga, ebből is látszik, hogy nem vagy annyira magamutogató, de még így is szuperdögös tudsz lenni! Hiszen a kevesebb néha több, ugye? Magabiztos vagy és néha megfélemlíted a körülötted lévőket. Szereted, ha minden úgy történik, ahogy te akarod és ezt általában el is éred.

Normál fazon

A normál fazont szereted? Te egy igazi fesztelen lány vagy, aki a kényelmet és a minőséget választja a felszínes dolgok helyett. Olyan emberek társaságában vagy, akikkel tényleg törődsz, a férfiakat pedig teljesen megbabonázod, mert igazi feleség-alapanyag vagy.

Franciabugyi

Forrás:
iStock

A franciabugyik általában csipkével vagy selyemmel vannak díszítve, így sokat elárul a viselőjéről, aki ezek alapján szeret a részletekre is kellőképpen odafigyelni. Ha találkozol egy emberrel, rögtön észreveszed, ha koszos a cipője vagy új a kabátja.

Férfialsó

Szeretsz belebújni a pasid alsójába? Akkor te egy igazi vicces, spontán és kacér lány vagy. Mindemellett természetesen szexi is! A férfiak imádják a barátságos és közvetlen természetedet. Te vagy az az igazi trendi lány, akivel mindenki jóban akar lenni.

Nagyibugyi

Egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak rólad az emberek. Bízol a saját véleményedben és kitartasz amellett, amiben te hiszel és amit te akarsz. Mindemellett a nagyibugyi igenis divat idén! Ide kattintva megnézhetitek, miért.

Feliratos bugyik

Valószínűleg nem tudatosan választottál feliratos bugyit, és mindaddig észre sem vetted, amíg valaki nem szólt. Szeretsz nyugodt maradni és kicsit sem izgatnak a felesleges feszkók.

Ti mennyire ismertetek magatokra?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.