Egyéb kategória

A kék-fekete ruha után most egy kislány fotóján vitatkozik az internet

Emlékeztek még az ominózus fehér-arany/kék-fekete ruhára? Na, ahhoz hasonló vitát robbantott ki most egy kislány fotója!
vous - 2015.09.27.
A kék-fekete ruha után most egy kislány fotóján vitatkozik az internet

Nemrég Naomi Campbell szexi fotója, majd Erzsébet királynő ritka fényképei robbantották fel az internetet, most pedig itt az újabb érdekes fotó.

A képet mindössze két napja töltötték fel, azonban már több mint 2,5 millióan látták. A nagy kérdés pedig a következő:

a kép a víz alatt készült, vagy a kislány csak beleugrott a vízbe, ami felfröccsent?

Az emberek egy része szerint egyértelmű, hogy a kislány a víz alatt van, hiszen légbuborékok vannak az orra és a szája körül, valamint a fotón látható színek és fények is erre utalnak.

A másik tábor viszont úgy látja, hogy a kislány csak beleugrott a bokáig érő vízbe, és az fröccsent fel, valamint szerintük a haja is teljesen száraz.

Én azokhoz tartozom, akik úgy látják, hogy a kislány csak beleugrott a vízbe. Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.