Egyéb kategória

Leesik az állatok attól, mennyit változott a melltartódivat

Csalás vagy nem csalás, ki minek nevezi, de a melltartó olyan szinten kötelező darab a fiókunkban, mint a fogkefe a fürdőszobában. Kicsit feldobhatjuk velük a mellméretünket, szebbé varázsolhatjuk a külsőnket. Változik a divat, mindig lesznek újabb és újabb típusok és minták. Most egy két és fél perces videóban megnézhetitek, mit viseltek a ruha alatt a Római Birodalom korától kezdve egészen napjainkig a nők.
vous - 2015.09.18.
Leesik az állatok attól, mennyit változott a melltartódivat

Korábban már meséltem nektek arról, hogy a túl sok melltartóhordásnak köze van a mell megereszkedéséhez. Merevítő ide vagy oda, push-up ilyen és olyan méretben, minden melltartó egészségtelen, ha túlzásba visszük a viselését. Bár azt kétlem, hogy 500 évvel ezelőtt ezt tudták volna a nők, pedig nekik is a mindennapjaik részévé vált a fehérnemű. Melltartót hordunk, és kész. Persze a pasik meg sírnak, hogy csalás az egész, mert már tényleg olyan különleges darabokat kínálnak nekünk az üzletek, hogy mikor felpróbálok egyet közülük, még én is meglepődöm az új méreteimen, és csak annyit fűzök hozzá, hogy: hoppá, ez ilyet is tud?! És tud.

Emlékszem az első melltartómra, ami csak egy darab anyag volt. Gyorsan telik az idő, gyorsan változik a divat. De menjünk csak vissza egy kicsit a múltba! A Glamour videója két és fél percben összefoglalja, hogyan jutott el a melltartódivat odáig, ahol most tart.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.