Egyéb kategória

Leesik az állatok attól, mennyit változott a melltartódivat

Csalás vagy nem csalás, ki minek nevezi, de a melltartó olyan szinten kötelező darab a fiókunkban, mint a fogkefe a fürdőszobában. Kicsit feldobhatjuk velük a mellméretünket, szebbé varázsolhatjuk a külsőnket. Változik a divat, mindig lesznek újabb és újabb típusok és minták. Most egy két és fél perces videóban megnézhetitek, mit viseltek a ruha alatt a Római Birodalom korától kezdve egészen napjainkig a nők.
vous - 2015.09.18.
Leesik az állatok attól, mennyit változott a melltartódivat

Korábban már meséltem nektek arról, hogy a túl sok melltartóhordásnak köze van a mell megereszkedéséhez. Merevítő ide vagy oda, push-up ilyen és olyan méretben, minden melltartó egészségtelen, ha túlzásba visszük a viselését. Bár azt kétlem, hogy 500 évvel ezelőtt ezt tudták volna a nők, pedig nekik is a mindennapjaik részévé vált a fehérnemű. Melltartót hordunk, és kész. Persze a pasik meg sírnak, hogy csalás az egész, mert már tényleg olyan különleges darabokat kínálnak nekünk az üzletek, hogy mikor felpróbálok egyet közülük, még én is meglepődöm az új méreteimen, és csak annyit fűzök hozzá, hogy: hoppá, ez ilyet is tud?! És tud.

Emlékszem az első melltartómra, ami csak egy darab anyag volt. Gyorsan telik az idő, gyorsan változik a divat. De menjünk csak vissza egy kicsit a múltba! A Glamour videója két és fél percben összefoglalja, hogyan jutott el a melltartódivat odáig, ahol most tart.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.