Egyéb kategória

A divat segítette át a kemoterápián a gyomorrákos nőt

A nőiesség megélése fontos minden nőnek. A kritikus, nehéz élethelyzetekben pedig még inkább, hiszen a visszajelzések, dicséretek megerősítik a nők önbizalmát, erőt ad nekik a túléléshez.
vous - 2015.09.18.
A divat segítette át a kemoterápián a gyomorrákos nőt

Úgy látszik, Lisa Rossiter is ismerte Coco Chanel szavajárását, miszerint minél rosszabb helyzetben vagytok, annál jobban kell kinéznetek. A 33 éves nőnél ugyanis gyomorrákot diagnosztizáltak, ami nem kis traumát jelentett számára, hiszen az operáció után még hat hónapos kemoterápiával is meg kellett küzdenie.

Az első kemoterápián egy sárga szoknyát vett fel, melyet megosztott az Instagramján egy FightCancerWithFashion hashtag kíséretében, és azt is leírta, hogy ez a szoknya mennyire sok erőt ad neki. Innentől kezdve beindult a szeretet- és lájkcunami, és Lisa immár 127 megosztott képnél jár. A terápiának ugyan vége, de a szokás megmaradt, hiszen az erőre szüksége van, decemberben derül ki majd, hogy a kezelés mennyire volt sikeres.

Elmondása szerint ezek a képek rengeteg kitartást adnak neki, a visszajelzések növelik az önbizalmát, így sokkal könnyebben vészeli át a sötét időszakot. Képein olyan gyönyörű szettekben pózol, mintha csak divatfotózáson készülnének. A ruhákkal el tudja takarni a csöveket, a katétert, de olyan képeket is megosztott követőivel, ahol fedetlenül is vállalja a kemoterápia nehéz pillanatait. Hozzáteszem, még ott is csinos.

Forrás:
instagram/shoe_vixon

Forrás:
instagram/shoe_vixon

Forrás:
instagram/shoe_vixon

Forrás:
instagram/hoe_vixon

Forrás:
instagram/shoe_vixon

Lisa többi képét itt tudjátok megnézni, érdemes.

Vegyetek példát róla, s ha nehéz napotok van, akkor nyúljatok egy szexi ruhához!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.