Trend

Rövid hajjal is lehettek nagyon dögös nők

A hosszú haj a nőiesség titka. Valahányszor ezt hallottam rövid sérós korszakomban, értetlenül megráztam a nem létező loboncom, hogy: mert?! Én még úgy is nőiesnek éreztem magam, hogy a hajam alig pár centis volt, és éppen fekete alapon pink csíkos. Azért éppen, mert nálam sosem lehetett tudni, milyen hajjal jelenek meg legközelebb.
vous - 2015.09.16.
Rövid hajjal is lehettek nagyon dögös nők

Szóval, én abszolút csajnak éreztem magam, csak adódott hozzá még némi vagányság is, és igazából kedvemtől függően megcsinálhattam vagányra és nőcisre is a hajam. Ráadásul a rövid hajnak egy csomó előnye van, amitől sajnos elbúcsúztam, mióta hosszú hajra váltottam.

Súlytalanság

Forrás:
tumblr/losdibujitos

Mikor derék alá ért már a hajam, és levágattam belőle picivel többet, teljesen megdöbbentem, hogy elmúlt a nyakfájásom, és eszembe jutott, hogy mikor tüsi hajjal éltem, könnyű volt a fejem. NAGYON.

,,Nem lehet beletúrni”

Ó, dehogynem! A hosszú hajúak kezei elvesznek a tincstekergetés közben, de higgyétek el, a rövid hajúak ugyanúgy csavargatják, húzogatják, ha zavarban vannak, csak kicsit feljebb.

,,Nem lehet lóbálni”

Forrás:
tumblr/millionblr

Mert? Az az igazság, hogy ha egyszer berögződik az ember mozgáskultúrájába a hajdobálás, fül mögé tűrés, beletúrás, nincs semmi a világon, ami azt kitörölhetné. Szóva, dobáljuk a hajunkat MINDIG, mindegy, hogy rövid vagy hosszú. Maximum a rövid hajúak nem olyan látványosan csinálják, hanem finomabban.

Csak beletúrok, és tökéletes

Nincs reggeli para, hogy zsíros, de nincs idő megmosni, nem kell göndöríteni, vasalni, hajhabozni, megőrülni. Beletúrtok, és egyszerűen tökéletes.

Nem zavar a hétköznapokban

Forrás:
tumblr/griuvau-ir-numiriau

Nem fújja szemetekbe a szél, mikor a legpazarabb kilátásban gyönyörködtök a hegy tetején, nem akad be a kabát gombjába, se a nyakláncba, és főleg nem kell két órát bogozni, ha összecsomósodik. Fésű? Mi az, hogy fésű?!

Mit nekünk pár centi!

A hosszú hajúak legnagyobb parája, hogy a derékig érő hajukból vágatni kell fél centit. A rövid hajúak? Ugyan, vágd, ahol éred! Elő a nullás gépet! Legyen más a színe, rögtön háromféle!

Forrás:
tumblr/dutchvintagesoul

A rövid haj egyszerűen kaméleonkülsőt ajándékoz a viselőjének, ezer arcot rejt magában, és ha netán megnövesztitek, folyamatosan megújultok, és míg nő, azalatt is megtanuljátok, milyen hosszúság és fazon áll nektek a legjobban!

Az viszont tuti, hogy dögösek vagytok, rövid hajjal és hosszúval egyaránt!

Forrás:
tumblr/miraculousmailyn
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.