Egyéb kategória

Csodás fotóval népszerűsítik a szoptatást az amerikai katonanők

Nem lehet elég hangsúlyt fektetni az anyatejes táplálás és a szoptatás fontosságára. Így érezte ezt az a női katonákból álló csapat is, akik elgondolkodtató képpel álltak elő!
vous - 2015.09.14.
Csodás fotóval népszerűsítik a szoptatást az amerikai katonanők

Tara Ruby El Pasó-i fotós nemrégiben hallott egy szoptatós szobáról, amit a Fort Bliss osztagához tartozó női katonák kaptak.

A fotós gondolt egyet, és összehívta az osztag női tagjait, hogy egy olyan képet csináljon, amit talán sosem felejtenek el. Tíz máig aktív katonaként szolgáló anyuka állt össze egyenruhában egy szoptatós kép kedvéért.

Forrás:
Tara Ruby Photography

Azt gondoltam, szép gesztus lenne felajánlani néhány fotót a támogatásom jeléül. Egy ilyen kép, mint ez, segíthet az anyáknak elfogadni azt, hogy lehetnek aktív katonák és közben támogathatják gyermeküket

– mesélte a CNN-nek a fotós.

A kép valóban csodálatosra sikeredett. Tökéletesen rávilágít arra, hogy az édesanyáknak nem kell évekig a négy fal között ülniük gyermekük születése után. Emellett pedig a szoptatást sem szégyellni, sem takargatni, sem titkolni nem kell. Sőt! Az élet talán legszebb és legtermészetesebb dolga ez, itt az ideje ekként kezelni!

Ajánlott cikkek