Egyéb kategória

Ezekkel a zenékkel űzzétek el a hét eleji rosszkedvet!

A hétfő mindig a hét legkényesebb pontja. Nehéz elkezdeni egy újabb, fárasztó hetet, de még nehezebb lezárni egy kellemes hétvégét. Így van ez mindenkivel, de nem kell, hogy minden hétfőt utáljunk. Az hétfőundor legyőzésében pedig a szuper zenék tökéletes segítségek lehetnek!

vous - 2015.09.14.
Ezekkel a zenékkel űzzétek el a hét eleji rosszkedvet!

Arról már meséltünk nektek korábban, hogy milyen zenére tudtok leghatékonyabban dolgozni, vagy hogy miért fontos az egészségetek számára a zenehallgatás. Most azonban itt az ideje, hogy elűzzük a hétfői rosszkedvet. Ide kattintva olyan dalokat hallgathattok, amikkel tutira feldobhatjátok a hét első napját!

Készen álltok? Még nincs késő, varázsoljuk szebbé a hétkezdést!

Íme egy kis ízelítő! Ugye, hogy máris jobb?

Címkék: #dal #hétfő #zene
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.