Egyéb kategória

A csipkés fehérneműért tényleg megőrülnek a pasik? – Elárulták

Egy piros, vadító csipkecsoda, és minden párkapcsolati gond megoldódik. Egy órára legalábbis biztosan. Mi, nők meg vagyunk róla győződve, hogy ez a fegyver mindig bejön. És persze hogy bejön, de vajon a pasik átlátnak a szitán?

vous - 2015.09.12.
A csipkés fehérneműért tényleg megőrülnek a pasik? – Elárulták

Ha a nő csipkében – ráadásul délután 2-kor – szexet ajánl, akar valamit. Amikor a szexi fehérnemű előkerül, az sosem ok nélkül történik.

A misszió célja: hódítani, békülni, megtartani.

Nyilván a pasik ezt nagyon jól tudják, mégis játszanak velünk, és „feláldozzák magukat.” A kérdés már csak az: a fehérnemű van rájuk ilyen hatással, vagy aki viseli?

Fiúkat, férfiakat kérdeztem: tényleg gombnyomásra beindulnak a szexi csipkétől?

Imádom, ha az épp aktuális barátnőm meglep valami szexivel magán. Sajnos nem fordult elő túl sokszor, de én leginkább az erotikus jelmezeket szeretem.

Vadabb téma

Na igen, a beöltözés és a szerepjáték már vadabb téma, egy külön cikket is megérne. Más okból veszünk fel egy romantikusan szexi fehérneműt, és más okból öltözünk be csintalan diáklánynak. A meglepetés azonban csak ezután ért. Nők vagyunk, a génjeinkbe van kódolva: ha valamit el szeretnénk éri a pasinál, csak a csipke jöhet szóba (na meg a kaja).

Van pasi, aki nem él-hal a csipkéért? VAN!

Szerintem felesleges. Úgyis lekerül.

Női ruha legjobban a padlón mutat.

Nem tudom… Annyira nem jön be. Igazából mindegy. A lényeg úgyis az, aki viseli.

Furcsa volt ezeket hallani, ugyanakkor jólesett. Ítéletet hirdetek: A pasik nem őrülnek meg a szexi fehérneműért! Eszüket vesztik, ha meglátnak minket egy-egy huncut darabban, de ami igazán számít, azok mi vagyunk, TI vagytok! Akik egy szexi ruhadarabban sokkal magabiztosabbak vagytok!

Lelőhelyek: 1. H&M 2. Intimissimi 3. Triumph 4. Intimissimi 5. Triumph 6. Intimissimi 7. Women' Secret

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.