Egyéb kategória

A csipkés fehérneműért tényleg megőrülnek a pasik? – Elárulták

Egy piros, vadító csipkecsoda, és minden párkapcsolati gond megoldódik. Egy órára legalábbis biztosan. Mi, nők meg vagyunk róla győződve, hogy ez a fegyver mindig bejön. És persze hogy bejön, de vajon a pasik átlátnak a szitán?

vous - 2015.09.12.
A csipkés fehérneműért tényleg megőrülnek a pasik? – Elárulták

Ha a nő csipkében – ráadásul délután 2-kor – szexet ajánl, akar valamit. Amikor a szexi fehérnemű előkerül, az sosem ok nélkül történik.

A misszió célja: hódítani, békülni, megtartani.

Nyilván a pasik ezt nagyon jól tudják, mégis játszanak velünk, és „feláldozzák magukat.” A kérdés már csak az: a fehérnemű van rájuk ilyen hatással, vagy aki viseli?

Fiúkat, férfiakat kérdeztem: tényleg gombnyomásra beindulnak a szexi csipkétől?

Imádom, ha az épp aktuális barátnőm meglep valami szexivel magán. Sajnos nem fordult elő túl sokszor, de én leginkább az erotikus jelmezeket szeretem.

Vadabb téma

Na igen, a beöltözés és a szerepjáték már vadabb téma, egy külön cikket is megérne. Más okból veszünk fel egy romantikusan szexi fehérneműt, és más okból öltözünk be csintalan diáklánynak. A meglepetés azonban csak ezután ért. Nők vagyunk, a génjeinkbe van kódolva: ha valamit el szeretnénk éri a pasinál, csak a csipke jöhet szóba (na meg a kaja).

Van pasi, aki nem él-hal a csipkéért? VAN!

Szerintem felesleges. Úgyis lekerül.

Női ruha legjobban a padlón mutat.

Nem tudom… Annyira nem jön be. Igazából mindegy. A lényeg úgyis az, aki viseli.

Furcsa volt ezeket hallani, ugyanakkor jólesett. Ítéletet hirdetek: A pasik nem őrülnek meg a szexi fehérneműért! Eszüket vesztik, ha meglátnak minket egy-egy huncut darabban, de ami igazán számít, azok mi vagyunk, TI vagytok! Akik egy szexi ruhadarabban sokkal magabiztosabbak vagytok!

Lelőhelyek: 1. H&M 2. Intimissimi 3. Triumph 4. Intimissimi 5. Triumph 6. Intimissimi 7. Women' Secret

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.