Egyéb kategória

Ez az egyetlen tárgy, ami hiányzik a sminkkészletetekből

Ha eddig azt hittétek, minden, de minden megvan a sminkkészletetekben, akkor ki kell ábrándítsalak titeket. Ugyanis van egy tárgy, ami jó, ha mindig a táskátokban van a szempillaspirál és a szemhéjtus mellett! Mégpedig egy átlagos méretű kanál!
vous - 2015.09.11.
Ez az egyetlen tárgy, ami hiányzik a sminkkészletetekből

Arról már írtunk nektek, hogy hogyan őrizhetitek meg női mivoltotokat, ha éppen nincs nálatok semmilyen sminkcucc, de jó tippekből sosem elég, és tudjuk, hogy két dolog van, ami kiborít minden nőt sminkelés közben:

  • ha szögegyenes a szempillánk,
  • és ha nem tudunk szabályos tusvonalat húzni a szemhéjunkra.

Nem hiszitek el, de egy kanállal mind a két problémát megoldhatjátok egy szempillantás alatt! Nézzétek csak meg, hogyan!

Ti hogyan húztok tökéletes tusvonalat?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.