Egyéb kategória

Randizzátok végig a történelmet!

Akár az első randira készültök, akár az ötvenedikre, a helyszín megválasztása sosem egyszerű. Nehéz kitalálni valami újat, eredetit és személyeset, és nem bejátszani a szokásos vacsi-mozi kombót. De mi számított menőnek mondjuk az ötvenes években? Akkor hogy nézett ki a „tökéletes” randi? Utazzatok végig együtt a randitörténelmen – felejthetetlen élmény lesz!
vous - 2015.09.11.
Randizzátok végig a történelmet!

Az ’50-es évek

Kezdjétek az estét egy kellemes retró vacsival! Rendeljetek palacsintát, és turmixot extra tejszínhabbal, ja és persze két szívószállal. Ez után pedig jöhet egy szabadtéri vagy autósmozi! Olyan lesz, mintha hirtelen belecsöppentetek volna a Grease-be!

Forrás:
Stocksnap/ Rob Bye

A ’60-as évek

Ha hatvanas évek, akkor Woodstock! Még elcsíphettek pár szabadtéri koncertet, ahol átélhetitek a fesztivál-élményt. Merüljetek el a zenében, húzzatok maxiruhát virágkoszorúval, és táncoljatok egészen reggelig!

A ’70-es évek

Forrás:
Stocksnap/ Anthony Delanoix

Szerezzetek be egy lávalámpát vagy diszkógömböt, és tegyétek ki a szobátokba! Kapjatok fel egy trapéznadrágot (idén úgyis visszajön a divatba) és a kedvenc topotokat, és már kezdődhet is a ’70-es évek diszkóromantikája!

A ’80-as évek

Forrás:
pixaby.com

A ’80-as évek legnagyobb slágere a görkorirandi volt, legalábbis Amerikában. Villogó fények, hangos zene és a kiszemelt pasi. Menjetek el ti is jégkorizni – persze a hozzá tartozó forralt bor se maradjon el!

A ’90-es évek

Forrás:
Stocksnap/ Ryan Mc Gurie

Piknikre fel! A ’90-es években mindenki piknikezni járt – család, barátok, szerelmespárok. Pakoljátok tele finomságokkal a kosarat, kapjatok fel egy farmert és hozzá kockás inget, aztán pedig irány a legközelebbi park!

Forrás:
iStock

Ti melyik korszakba fogtok visszautazni?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.