Egyéb kategória

Ilyen gyönyörűen sminkel egy lebénult nő – megható videó

Ti el tudjátok képzelni, milyen az, amikor valaki lebénul és nem tudja használni a kezeit, a lábait vagy épp semmilyen testrészét? Szerintem nem. Ezt senki nem tudja elképzelni. Ám most egy bátor lány videóban mutatta meg, ilyen helyzetben is erősnek kell lenni, sőt nőnek lehet maradni.
vous - 2015.09.08.
Ilyen gyönyörűen sminkel egy lebénult nő – megható videó

Tudom én, hogy a sminkelésben mindig a tökéletességre és az egyformaságra törekszünk. Passzoljon minden mindennel, ne legyen vastag a szemöldök vagy a szempilla. Én is ilyen vagyok. Hisztizek, ha nem tudok két egyforma tusvonalat húzni. Most egy kicsit (ismét) átértékeltem a dolgokat. Kicsit nagyon.

Jordan Bone nem tud egyedül felöltözni. Nem tudja megcsinálni saját magának a haját. Nem tud szépítkezni. Legalábbis sokáig nem tudott, mire megtalálta a módját annak, hogyan tud tökéletes sminket készíteni magának. Sőt, ma már cicaszemeket is tud csinálni. A beauty-vlogger lány összes végtagja súlyosan sérült egy autóbaleset következtében. Lábai lebénultak, kezeit pedig alig tudja használni. Az ujjai sem úgy mozognak, ahogy az egészséges embereké. Ám rengeteg gyakorlás és kitartás után sikerült rájönnie, hogyan tudja használni a szempillaspirált és hogyan tud egyenes vonalat húzni tussal.

Jordan ezt a videót azért készítette, mert többen negatív kommentekkel bántották őt korábbi videói miatt. Nevetségesnek tartották a technikát, amivel sminkel, hiszen akkor még nem tudták róla, milyen nehéz helyzetben van. A lány videója nemcsak inspirál és kitartásra ösztönöz, de könnyeket is csal a szemünkbe.

Minden elismerésem a tiéd, Jordan!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.