Egyéb kategória

Láttatok már ollóból készült egeret?

Kólásdoboz, chips, tészta, olló, ceruza – a végtelenségig sorolhatnám a minket körülvevő hétköznapi tárgyakat, amiknek látszólag semmilyen különösebb funkciójuk nincs. Látszólag.
vous - 2015.09.05.
Láttatok már ollóból készült egeret?

Ilyen és ehhez hasonló tárgyakban látta meg a különlegeset a torontói Hyemi Jeong. El nem tudom képzelni, milyen fantáziával rendelkezhet az, akinek az ollóról egy egér jut eszébe, de az eredmény egyszerűen fantasztikus! Órákig tudnám nézni, ahogy a chipsből Elvis haja lesz, a csokiból zongorabillentyű vagy a kábelből egy páva teste. Mi is készítettünk ilyet, amikor a VMA ruhái ihlettek meg!

Ámuljatok ti is! Én most megmutatom a kedvenceim.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.