Egyéb kategória

Csodálatos fotókat készíttettek súlyosan beteg babájukról a szülők

Egy baba érkezése a családba mindig csodálatos dolog, még a nehézségek ellenére is. Azt pedig nem kéne tabuként kezelni, ha egy sérült gyermek születik. Igen, fel kell dolgozni, és végig kell menni az elfogadás útján, de talán erőt adhat hozzá ennek a családnak a története.
vous - 2015.09.04.
Csodálatos fotókat készíttettek súlyosan beteg babájukról a szülők

A floridai Erika és Stephen Jones egy gyönyörű fotósorozattal vált világszerte ismertté. A házaspár története különösen szomorú, és mégis bámulatra méltó, ahogyan a világ előtt is képesek mosolygó arccal, őszinte szavakkal, szeretettel kezelni egy tragédiát.

Forrás:
808photographyjax.com

A szülők tudták, hogy lányuk, Abigail Down-szindrómás lesz, azonban a 30 hetes ultrahang után az orvosok közölték velük, hogy a kicsi agyában rákos daganat növekszik. A hír nem sok jóval kecsegtetett a jövőre nézve, hiszen a statisztikák szerint az Abigailhez hasonló babák gyakran a szülést sem élik túl. Megnagyobbodott fejük miatt a természetes szülés szóba sem jöhet, hanem császármetszéshez kell folyamodni. Abigail azonban megmutatta, hogy őt kemény fából faragták ám!

Forrás:
808photographyjax

Erika egy héttel a kiírt időpont előtt beviharzott a kórházba, és Abigail rózsaszín arcocskával, normális méretű fejjel, sűrű fekete hajjal rácsodálkozott a világra. Az meg rá, mivel természetes úton született. Ráadásul csinált mindent, amit egy baba szokott, annak ellenére, hogy ez a hasonló problémákkal küzdő gyerekekre nem jellemző.

A történet persze nem ilyen egyszerű, a kislány születésének csodálatos körülményei nem változtatnak a tényen, hogy a kicsinek nincsen sok ideje a szüleivel. A házaspár ezzel tisztában van, hiszen Abigail fiatal kora és a rák terjedése miatt a kemoterápia és a műtét sem jöhetett szóba. Az idegsebész azt ajánlotta:

Vigyék haza, és halmozzák el szeretettel.

A szülők így is tettek, ölelgetik, babusgatják, és az együtt töltött időt egy fotós barátjuk is megörökítette. Noha a képeken csupa mosoly mindenki, a szülők szíve persze fáj, hiszen szeretnék látni őt felnőni, biciklizni, nővérével, Audreyvel játszani, de igyekeznek a legtöbbet kihozni a helyzetből.

Forrás:
808photographyjax

Még több képet a családról itt láthattok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.