Egyéb kategória

Lenyűgözően játszik az életével ez a srác

Nem, a következő videó nem egy akciófilmből származik, csak egy fiútól, aki szeret metrókon ugrálni. Meg úgy mindenhol.
vous - 2015.09.07.
Lenyűgözően játszik az életével ez a srác

Nem tudom, ismeritek-e azt a telefonos játékot, hogy Subway Surfers. Aki nem ismerné, annak elmondom, csupán annyit kell csinálni a játékban, hogy egy rendőr elől kell menekülni a pályaudvaron, vonatokon ugrálni és közben pénzt gyűjteni. Egy srácot annyira megihletett ez a játék, hogy kipróbálta élesben is. Még a videót nézve is szörnyülködtem, nehogy leessen valahonnan, de az biztos, hogy bámulatosan csinálja. Íme!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.