Egyéb kategória

Ezért nagyon ciki Miley Cyrus nyilvános önkielégítése

Miley Cyrus ismét nagyon odatette magát. Ez alkalommal nyilvános önkielégítéssel dobta le az atombombát az internetre, és bármennyire is azt gondolhatta, hogy ez a leg- rock 'n' rollabb dolog a történelemben, mi ezzel cseppet sem értünk egyet. El is mondjuk, miért.
vous - 2015.09.03.
Ezért nagyon ciki Miley Cyrus nyilvános önkielégítése

Miley Cyrus már akkor nagyon ciki volt, mikor a Wrecking Ballban meztelenül himbálódzott egy óriási vasherén, most pedig sikerült még mélyebbre süllyednie, mikor az Interview magazinban önkielégítős képek jelentek meg róla. És miért ciki ez, ahelyett, hogy rock ‘n’ roll lenne? Mert hihetetlenül olcsó, mert nincs benne/mögötte valódi üzenet, mert Miley Cyrus pont nem az az ember, akivel kapcsolatban valaha is megkérdőjeleztük volna, hogy magához nyúl-e.

Ehhez pedig csak adalék, hogy mennyi fiatal lány, sőt tinilány példaképe. És itt a valódi probléma nem az, hogy arra biztathatná a csajokat, hogy fogadják el önmagukat, vállalják magukat meztelenül és ismerjék meg a testüket, hanem az a baj, hogy ez csak egy álca. A képeken Miley Cyrus teste ruhátlanul is tökéletes, és mikor magát kényezteti, a hasa akkor is lapos és szuperszexi. Az arca nem torzul el a gyönyörtől, a hasa nem hurkásodik. Ez pedig hazugság, nem szexuális forradalom.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Persze anno Madonna is elmosta a határokat a pornó és a popkultúra között, ám nagy különbség, hogy Miley Cyrus valójában semmilyen igazi művészeti értéket nem adott a társadalomnak. Madonnát már akkor is nagyon tehetséges énekesnőnek tartották, mikor felpattintotta a szemkiszúrós melltartót, ezzel szemben Miley sem énekesként, sem színésznőként nem alkotott maradandót művészeti szempontból. Viszont szép meztelen képek más nőkről is vannak, arról pedig nem is kell beszélni, mennyi sokkal jobb pornószínésznő van nála.

Úgyhogy Miley Cyrusban és az ő önkielégítésében semmi menő nincs, sőt még Natalie Portman és Mila Kunis jelenete a Fekete hattyúban is hitelesebb és tabudöngetőbb volt ennél.

Szóval ez most (megint) nem jött be, Miley!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!