Egyéb kategória

Ilyen is lehetett volna az új Google-logó

Azok, akik ma reggel a Google keresőjére szorultak, már biztosan észrevették, hogy egy cuki kis kéz nyúl ki a keret mögül, eltörölve a régit, és új betűtípussal írja fel fel az újat. A VOUS-lányok is elgyönyörködtek benne, aztán én gondoltam egyet, és megkértem őket, hogy alkossuk meg mi is a saját Google-logónkat!
vous - 2015.09.02.
Ilyen is lehetett volna az új Google-logó

Arra biztattam a lányokat, hogy a kapott fehér papírra úgy rajzolják meg az új logót, hogy beleteszik a saját lelküket is, illetve amit szívesen látnának viszont a képernyőn.

Solya nem hazudtolta meg képszerkesztői mivoltát:

Nóri igazi mosolygós, cuki logót alkotott, amilyen ő maga is:

Emőke felvállalta a cicás énjét:

Én meg le se tagadhatnám, hogy tavaszi gyerek vagyok:

A Google-logó történetét a videóra kattintva megnézhetitek. Küldjétek el nekünk a saját, személyre szabott rajzotokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.