Egyéb kategória

Kim Kardashian új trendet indított, amitől el fogtok olvadni

Az Instagram olyan, mint egy trendmágnes. Ha egy celeb lefotózza, hogy mit evett, szinte biztos, hogy két napon belül több ezren fogják ugyanazt a kaját ugyanúgy enni. Így történt ez most is, amikor Kim Kardashian babakezet fotózott, majd megosztotta az Instán.
vous - 2015.09.01.
Kim Kardashian új trendet indított, amitől el fogtok olvadni

A kis kezek ellepték az Instagramot. Az apró mancsok cunamija mind Kardashian kisasszonynak köszönhető. A recept tökéletes: nem kell hozzá más, csak egy pöttöm kéz valamilyen kiegészítővel. Hiszen mindenki imádja, ami kicsi, a babákat meg kiváltképp. A szelfik ideje lejárt, ma már egy baba keze mutatja meg, ha valakit eljegyeztek, ajándékot kapott, vagy valami más öröm érte. A fotósnak pedig így nem kell kitenni magát a kritikának a sminkjével kapcsolatban, mert mindenki a picurka praclival és annak mögöttes tartalmával fog foglalkozik.

Na, ugye? 🙂

Forrás:
https://instagram.com/kimkardashian/

Forrás:
https://instagram.com/beyonce/

Forrás:
https://instagram.com/blakelively/

Forrás:
https://instagram.com/taylorswift/
Címkék: #baba #Instagram #kéz
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.