Trend

Se nem ombre, se nem balayage – Itt a legújabb trend hajfestésben

Emlékszem, mikor három évvel ezelőtt megjelent az ombre, hirtelen mindenkinek kétszínű hajkoronája lett. Mindig is tetszett, sokszor gondolkoztam el rajta, hogy én is kipróbálnám. De most van valami, ami sokkal, de sokkal jobban tetszik!
vous - 2015.08.29.
Se nem ombre, se nem balayage – Itt a legújabb trend hajfestésben

Az ombre nagyon szép tud lenni. Annak ellenére, hogy kicsit úgy néz ki, mintha lenőtt volna a haj, így nem minden esetben kelti a legszebb látványt. Ezt váltotta a balayage hajfestési módszer, ami sokkal természetesebb hatást kelt. Itt már nem fóliával melírozzák a hajat, hanem a fodrász közvetlenül a kezébe veszi a tincseket, így tudja szabályozni, hova és mennyi festék kerüljön.

Ezek után pedig itt a következő újdonság. A „lived-in color”, ami egy olyan hajtrend, amivel aztán tényleg természetesnek fog tűnni a hajunk, még ha festve is van. A New York-i Johnny Ramirez nevéhez fűződik a módszer, és se nem ombre, se nem balayage, hanem a kettő ötvözete. Annyira természetes és egybesimuló hatást kelt, hogy megkérdőjelezhetetlen a különlegessége. Kicsit olyan, mintha kiszívta volna a haj végét a nap. Hullámokkal pedig végképp gyönyörű. Szép, stílusos, ráadásul semmiképp se tökéletes, és épp ez benne a legjobb!

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.