Egyéb kategória

Megmutatjuk, milyen smink illik a csillagjegyetekhez!

A horoszkópotok rengeteget elárul rólatok. Hogy milyen a személyiségetek, milyen munka illik hozzátok, vagy hogy milyen pasi lehet számotokra az ideális. Most pedig az is kiderül, milyen smink áll a legjobban nektek a csillagjegyetek alapján!
vous - 2015.08.28.
Megmutatjuk, milyen smink illik a csillagjegyetekhez!

Minden egyes csillagjegyhez más-más smink illik. Például míg az Oroszlánokhoz a macska ihlette tüzes tekintet, a sárga és narancssárga árnyalatok passzolnak a legjobban, addig a Halaknak a tenger színeiben a legragyogóbb a szemük, a kékes árnyalatok állnak nekik a legjobban. Nézzétek meg, hozzátok mi illik!

Nektek hogy tetszik a hozzátok illő smink?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.