Egyéb kategória

Magatokra ismertek ezeken a kíméletlenül őszinte képeken?

Mindig csíptem azokat a művészeket, akik direkt módon képesek megragadni a világ olyan részleteit, amelyek nyilvánvalóak, amelyekről mindannyian tudunk, hiszen ott vannak a mindennapjainkban körülöttünk. Steve Cutts illusztrációi komolyan elgondolkodtatnak.
vous - 2015.08.26.
Magatokra ismertek ezeken a kíméletlenül őszinte képeken?

Olyan momentumokra gondolok, mint hogy a hétfőt utáljuk, nem akarunk olyanok lenni, mint mindenki más, és hogy a telefonunkba temetkezve járjuk az utcákat, mint a zombik. Jól tudjuk ezeket, tisztában vagyunk velük, de mikor egy képen látjuk vissza mindezt, akkor mellbe vág. Nézzétek meg ti is!

Több képet Steve Cutts oldalán találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.