Egyéb kategória

Magatokra ismertek ezeken a kíméletlenül őszinte képeken?

Mindig csíptem azokat a művészeket, akik direkt módon képesek megragadni a világ olyan részleteit, amelyek nyilvánvalóak, amelyekről mindannyian tudunk, hiszen ott vannak a mindennapjainkban körülöttünk. Steve Cutts illusztrációi komolyan elgondolkodtatnak.
vous - 2015.08.26.
Magatokra ismertek ezeken a kíméletlenül őszinte képeken?

Olyan momentumokra gondolok, mint hogy a hétfőt utáljuk, nem akarunk olyanok lenni, mint mindenki más, és hogy a telefonunkba temetkezve járjuk az utcákat, mint a zombik. Jól tudjuk ezeket, tisztában vagyunk velük, de mikor egy képen látjuk vissza mindezt, akkor mellbe vág. Nézzétek meg ti is!

Több képet Steve Cutts oldalán találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.