Egyéb kategória

Most végre ti is úgy élhettek, mint Marilyn Monroe

Ha imádjátok Marilyn Monroe-t akkor tuti szívesen élnétek olyan csillogásban, mint ő. Úgy tűnik, most megtehetitek!
vous - 2015.08.25.
Most végre ti is úgy élhettek, mint Marilyn Monroe

Szinte elképzelni sem tudjuk, milyen lehetett Marilyn Monroe világában élni. Színésznő volt, modell, énekes, és az egyik legismertebb nőalak a történelemben. Bár sokan szexszimbólumként emlegetik, jóval több volt ennél. Egy üzletasszony, aki imádott olvasni, imádta a művészeteket, amihez kivételesen magas IQ is társult, ami, valljuk be, nem hátrány. Az egész világ a lábai előtt hevert, nem volt olyan ember, aki ne imádta volna haláláig, és sokan még az után is. 

Most viszont úgy döntöttek, hogy Monroe kisasszony New York-i szentélyét kiadják. Pusztán havi
27 500 dollárért – 7 millió 700 ezer forintért – akár ti is Marilyn Monroe-nak érezhetitek magatokat egy kicsit. Igaz, nem olcsó mulatság, az egyszer biztos, bár a lakás tényleg bámulatos a maga négy emeletével, négy hálószobájával, három és fél fürdőszobájával. A 3500 négyzetméteres – MENNYI? – lakáshoz tartozik még jakuzzi, gőzkabin, kandalló, európai terasz és sok más modern berendezés is, hiszen nem egy 50 ezer forint plusz rezsis rákospalotai garzonról beszélünk. Az évek során néhány dolgot felújítottak a lakásban, de még mindig érezhető a hollywoodi csillogás és a báj, amibe Marilyn is beleszeretett. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.