Egyéb kategória

Végre valóra válhat minden Star Wars-rajongó álma

Egy igazi Star Wars-rajongó fantáziája nem áll meg a filmeknél. Gyűjtik, rajzolnak, rajonganak minden egyes relikviáért, aminek akárcsak pici kapcsolata van is Luke Skywalkerékhez. Most pedig az egyik legvadabb álmuk válik valóra.
vous - 2015.08.26.
Végre valóra válhat minden Star Wars-rajongó álma

„Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”

– szól a híres idézet, amit Yoda mondott Luke-nak, de a rajongók rendületlenül próbálkoznak. Egy csapat megalkotta – egyelőre csak elméletben – a tökéletes élményparkot, ami minden Star Wars-rajongó mennyországa lehet. De nézzük, mi lenne a parkban! (Illetve a galaxisban?)

Középen állna a híres/hírhedt Halálcsillag, hiszen ez a galaxis központja. Körülötte a többi világ kicsiny mása: Hoth, Endor, Tatooine és Coruscant. A legjelentősebb látnivalók közé tartozna a hullámvasút, a Wookie Swing, és miután „kiélményparkoztátok” magatokat, jöhet egy zenés este a Cantina zenekarral. A park kisebb lenne, mint a Disney World, de a bejutás egy örökkévalóságig tartana. Hacsak nem kapcsolnak fénysebességre!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.